Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÉT NAP, EGY ÉJSZAKA
DEUX JOURS, UNE NUIT (2014)

Formátum:DVD
Rendezte:Luc Dardenne, Jean-Pierre Dardenne
Szereplők:Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Catherine Salee, Pili Groyne, Simon Caudry, Baptiste Sornin, Alain Eloy, Myriem Akheddiou
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Oscar- és Arany Glóbusz-díjas Marion Cotillard és a kétszeres Arany Pálma-díjas Dardenne-testvérek közös filmje egyetlen hétvége történetét meséli el. Sandra (Marion Cotillard) évekig dolgozott egy gyárban, de néhány hónapos betegszabadsága után fõnöke lehetetlen feladat elé állítja: csak akkor jöhet vissza, ha rábeszéli kollégáit, hogy azok mondjanak le az év végi bónuszukról. A cég indoklása szerint nincs forrás egyaránt a bónuszokra és Sandra fizetésére. A gyenge, megalázott nõ szembeszáll az õt elbocsátó vállalattal: a hétvégét kollégái gyõzködésével tölti, hogy félelmeit és saját korlátait leküzdve új emberként nézzen szembe hétfõn reggel a feletteseivel.
A belga Dardenne-testvérek az elmúlt másfél évtizedben az európai mûvészfilm egyik legjelentõsebb alkotóivá váltak. Alkotásaik – köztük a Lorna csendje és a Srác a biciklivel – elsõként Cannes-ban mutatkoznak be, ahonnan mindig díjjal távoznak. Legújabb filmjük, a Két nap, egy éjszaka fõszereplõjéül a kortárs francia mozi legnagyobb csillagát, a gyönyörû Marion Cotillard-ot választották. A hollywoodi filmekben (Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés, Éjfélkor Párizsban) is gyakran szerepet vállaló Oscar-díjas színésznõ legnagyobb szakmai sikerei, a Piaf és a Rozsda és csont után ismét megdöbbentõen hiteles és igazán emlékezetes alakítást nyújt.