Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BORGMAN
BORGMAN (2014)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Alex Van Warmerdam
Szereplők:Jan Bijvoet, Hadewych Minis, Jeroen Perceval, Alex Van Warmerdam, Tom Dewispelaere, Sara Hjort Ditlevsen, Elve Lijbaart, Dirkje van der Pijl
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Holland - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:113 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az utóbbi évek legsötétebb humorú filmjében a gonosz egyenesen a föld alól érkezik, a csavargó Borgman (Jan Bijvoet – Alabama és Monroe) személyében. Bekopogtat egy holland mintacsalád házának ajtaján, és amikor már puszta megjelenésével képes viszályt szítani a férj (Jeroen Perceval – Bikanyak) és felesége (Hadewych Minis – Csak egy nap az élet) között, rögtön tudja, hogy jó helyen jár.

Alex van Warmerdam kultrendezõ (Északiak, Grimm, Pincér, Emma Blank utolsó napjai) legújabb botrányfilmje a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában debütált – 38 év után ez volt az elsõ holland alkotás, amelyet itt mutattak be! Az egyszerre sokkoló, felkavaró és morbid humorú fekete komédiát a kritikusok egyszerre hasonlítják Luis Bunuel, David Lynch és Michael Haneke alkotásaihoz, egy olyan különlegesen egyedi film született, amely vérfagyasztóan õszinte és bûnösen szórakoztató képet fest korunk értékvesztettségérõl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Eredeti mozielõzetes