Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
1984
1984 (1984)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Michael Radford
Szereplők:Cyril Cusack, John Hurt, Richard Burton, Suzanna Hamilton, Gregor Fisher, James Walker, Andrew Wilde, David Trevena
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.66:1
Hossz:113 perc


9990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja a naplójába Winston Smith, a lázadó, a gondolatbûnözõ, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt akarat szerint lehet három vagy öt. A jövõben járunk. A Föld lakossága egy nukleáris konfliktust követõen három országra oszlik, melyek állandó harcban állnak egymással. A totalitárius Óceániát a mindent látó Nagy Testvér kormányozza, fõvárosa pedig Londonban van. Az egyéniség bárminemû megnyilvánulását szigorúan üldözõ állam egyik polgára, Winston Smith, azArchívumok részlegén dolgozik hivatalnokként. Titokban naplót vezet, melyben leírja titkos vágyait. Egy nap megismerkedik a vonzó Juliával, aki az Igazság részlegén dolgozik. Megbeszélnek egy randevút annak ellenére, hogy ez tiltott tevékenységnek számít. A szerelmesek végül úgy döntenek, megszöknek, de az elnyomó állami apparátus útjukat állja.

George Orwell utópista regényének filmváltozata.

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettõ meg kettõ az négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik."


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Eredeti mozielõzetes