Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TETOVÁLT LÁNY - A KORRUPCIÓ ÉS A GONOSZSÁG ANATÓMIÁJA
MAN SOM HATAR KVINNOR (2009) - DÁN, SVÉD, NÉMET, NORVÉG

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi, Thriller
Rendezte:Niels Arden Oplev
Szereplők:Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre, Peter Haber, Sven-Bertil Taube, Peter Andersson, Ingvar Hirdwall, Marika Lagercrantz, Björn Granath, Ewa Fröling, Michalis Koutsogiannakis, Annika Hallin, Sofia Ledarp
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Svéd - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:147 perc


1990 Ft.Nem kapható


A tetovált lány a svéd író, Stieg Larsson Millennium-trilógiájából készült, melyet világszerte 7 millió példányban adtak el. Tragikus módon Larsson már nem érhette meg regényei sikerét: 2004-ben, miután elvitte a kéziratot svéd kiadójához, hirtelen elhunyt.

Niels Arden Oplev sötét tónusú thrillere elnyerte a svéd Oscar-díjat a legjobb film, a legjobb színésznõ és a közönségdíj kategóriákban.

Negyven évvel ezelõtt Harriet Vanger eltûnt egy családi összejövetelrõl, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van gyõzõdve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erõsen kötõdõ, de mûködésképtelen családjának tagja. Megbízza Mikael Blomkvistet, a bukott gazdasági újságírót, és a tetovált, problémás hacker lányt, Lisbeth Salandert, hogy nyomozzák ki, mi történt. Amikor a furcsa pár rábukkan a kapocsra Harriet eltûnése, és néhány negyven évvel ezelõtti, groteszk gyilkosság között, sötét és ijesztõ családi történet kezd körvonalazódni. De a Vangerek titkolóznak, így a férfinak és a lánynak rá kell jönnie, meddig mehetnek el, hogy meg tudják védeni magukat.