Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MICIMACKÓ: BOLDOG ÚJ MACKÓÉVET!
WINNIE THE POOH: A VERY MERRY POOH YEAR

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Lengyel, Görög, Cseh, Angol
Hang:Lengyel - Dolby Surround
Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Görög - Dolby Surround
Cseh - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:61 perc


2990 Ft.Nem kapható


Ez az év végi ünnepi szezon is jól kezddik: Micimackóval és barátaival, a Százholdas pagony vidám és kedves lakóival, akik együtt töltik az ünnepeket!
Micimackó, Malacka, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba, Bagoly és Tigris nosztalgiázva gondolnak az elözõ napokra, amikor együtt ülték körbe a karácsonyfát és együtt örültek a kapott és adott ajándékoknak.
De a Karácsony elmúlt és megkezdõdött a visszaszámlálás: pillanatokon belül beköszönt a Szilveszter és az Újév az erdõbe és megkezdõdnek a bajok! Nyuszi bulit szervez, de Micimackó és barátai folyton megzavarják az elõkészületeket. Nem csoda, hogy Nyuszi durcás lesz, és azzal fenyegetõzik, hogy elköltözik a Pagonyból. Természetesen ennek egyetlen erdõlakó sem örül.
Tanakodnak, hogy vajon mivel bírhatnák maradásra Nyuszit, és nagyszerû ötlet pattan ki a fejükbõl. Mindenki tesz egy újévi fogadalmat, mindenki megpróbál az Új Esztendõben megszabadulni egy-egy rossz tulajdonságától, hogy Nyuszi kedvében járjon. De milyen lesz az a Százholdas Pagony, ahol Malacka hetvenkedni kezd, hogy leplezze bátortalanságát, ahol Micimackó fogyókúrázik és rá sem néz többé a mézre, és ahol Tigris többé nem ugrál és bugrál?!



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Nyakig a hóban - játék
Újévi buli - Játék
Disney dalok - válogatás
Varázslatos környezet
Rejtett extrák