Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIB + MIIB - SÖTÉT ZSARUK 1-2 DÍSZDOBOZ (3 DVD)
MEN IS BLACK 1-2 BOXSET

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Barry Sonnenfeld
Szereplők:Tommy Lee Jones, Will Smith
Forgalmazó:Warner - Columbia
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Német, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:183 perc


7990 Ft.Nem kapható


A nagysikerû filmek ezúttal szinkronizáltan díszdobozban is megvásárolhatóak!

MIB:

Kay és Jay a földönkívüliek jelenlétét figyelõ és kiiktató ügynökök New Yorkban. Egy interglaktikus összeesküvés közepébe csöppennek, mikor egy a Földre érkezõ bérgyilkos nyomába erednek...

MIIB:

Figyelem, idegenek a Földön! Tommy Lee Jones és Will Smith a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától.
Legutóbbi bevetésük óta K ügynök a posta alkalmazottjaként éli neutralizált életét, míg J ügynök folytatja munkáját az egyetlen földönkívülieket felügyelõ központban. Jay felfedezi a vonzó fehérnemû álmodell, Serleena ördögi cselszövését, és miután sikerül egykori társát visszacsábítania, együtt küzdenek az idegen söpredék ellen.
K ügynök, a hajdani sötét zsaru, ugyanis az egyetlen ember, aki tudja mi fán terem zarthai fény , és hogy miben sántikál elbûvölõ lábaival Serleena. A két mindenre elszánt ügynök ezúttal több segítõ- (vagyis inkább hátráltató) társsal is meg van áldva. Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütõ feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok - nõre éhesen!