Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A GRÓFNŐ - BÁTHORY ERZSÉBET LEGENDÁJA
THE COUNTESS (2009) - NÉMET-FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Történelmi
Rendezte:Julie Delpy
Szereplők:Julie Delpy, Daniel Brühl, William Hurt, Anamaria Marinca, Sebastian Blomberg, Adriana Altaras, Charly Hübner, Andy Gatjen
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:90 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A 17. Század leghírhedtebb magyar asszonya, Báthory Erzsébet sötét titkokkal övezett, õrültséggel párosított alakja rengeteg film és regény alapjául szolgált már. Okkult tudományokról, megkínzott szolgálókról beszéltek, A mendemondák szerint egyszer megütött egy a haját fésülõ szolgálót, akinek a vére Erzsébet kezére fröccsent, Mikor úgy látta, a bõre szépült tõle, a flányt megölte és megfürdött a vérében. Õrületében szüzek százainak vérét véve küzdött az öregedés ellen.



A Grófnõ kegyetlen és egyben tragikus történetét Julie Delpy egy impozáns, igazi szerzõi filmben dolgozta fel, ahol a fõszerepen kívül a francia színésznõóriás magára vállalta a rendezést, a forgatókönyv írását és a zene komponálását is.



Báthory grófnõ (Julie Delpy) megpróbálja visszaszerezni fiatal szerelmét Thurzó Istvánt (Daniel Brühl – Becstelen brigatyk, Good bye, Lenin!), és felvenni a harcot az öregedéssel és saját démonjaival. István apja, a nagyhatalmú Thurzó György (William Hurt – A pókasszony csókja, Robin Hood) mindent megtesz, hogy megakadályozza a szerelmesek boldogulását, a grófnõt lassan az õrületbe kergetve.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm (így készült)
Elõzetes