Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FÉKTELENÜL 2. - TELJES GŐZZEL (BLU-RAY)
SPEED 2: CRUISE CONTROL (1996) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció
Rendezte:Jan De Bont
Szereplők:Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuerra Morrison, Son Patrick, Glenn Plummer
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - DTS-HD
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:125 perc


5790 Ft.Nem kapható


Annie már éppen kezdené elfelejteni néhány évvel korábbi buszos kalandját és a fiút, akinek veszélyes szakmája tönkretette ígéretes kapcsolatukat, amikor egy forró nyári reggelen kiderül új fiújáról, Alexrõl, hogy õ sem ártalmatlan polgári foglalkozást ûz - ahogyan azt állította -, hanem terrorista-elhárításra szakosodott kommandós. Alex - hogy feledtesse Annie-vel a megrázkódtatásokat - meghívja egy luxushajóútra a Karib-tengerre. Napfény, tenger, koktélok, UB40 élõben és egy kétszemélyes lakosztály várja az ifjú szerelmespárt.
És hogy mi még? Egy mindenre elszánt utas, akinek feltett szándéka, hogy levegõbe röpíti a hajót. Legalábbis ez a látszat. A sokat próbált Annie és barátja azonban hamarosan átlátnak a férfi tervén és rájönnek, hogy egyáltalán nem egy õrült robbantóval, hanem egy zseniális - és éppen ezért rendkívül veszélyes - profi bûnözõvel állnak szemben.

A Twister rendezõje (Jan De Bont) nem tett mást, csak megsokszorozta az elõzõ részt: itt minden nagyobb, minden gyorsabb és minden veszélyesebb, mint a Féktelenülben volt!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

EXTRÁK (EREDETI NYELVEN)
• HBO werkfilm
• Eredeti mozielõzetesek