Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÖRDÖGŰZŐ - BŐVÍTETT RENDEZŐI EXTRA VÁLTOZAT (BLU-RAY)
THE EXORCIST – SPECIAL EDITION EXTENDED DIRECTOR’S CUT (2000) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Horror
Rendezte:William Peter Blatty
Szereplők:Ellen Burstyn, Jack MacGowran, Lee J. Cobb, Linda Blair, Max Von Sydow, Kitty Winn, Jason Miller
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Finn, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Török, Orosz, Portugál, Izlandi, Észt, Dán, Román, Francia, Holland, Kínai, Koreai, Német, Norvég, Olasz, Spanyol, Svéd, Szlovén, Thai
Hang:Magyar - Stereo
Portugál - Stereo
Lengyel - Stereo
Orosz - Dolby Digital 5.1 EX
Japán - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Olasz - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:132 perc


5990 Ft.Nem kapható


A mozikba kerülésétõl kezdve óriási sikert arató és hatalmas vitákat kavaró Az ördögûzõ megkerülhetetlen klasszikus, amely komoly hatással volt az utána következõ filmekre, és amely a mai napig sokkol és letaglóz. A gonosz által megszállott ártatlan lány félelmetes és valószerû története, anyja kétségbeesett elszántsága, hogy segítsen rajta, két pap – az egyik kételyektõl gyötört, a másik sziklaszilárd hitû – közös harca az ördög ellen újra és újra megdöbbenti a nézõt. A rendezõi változatot William Friedkin rendezõ és William Peter Blatty producer/forgatókönyvíró több mint tízpercnyi olyan jelenettel bõvítette ki, amelyet a film 1973-as bemutatásakor kivágtak. Ezek a felvételek újabb bizonyítékát adják a kitûnõ szereplõgárda rendkívüli alakításának, és tovább erõsítik a film delejezõ hatását. Az idõ próbáját kiálló és semmihez sem fogható Az ördögûzõnél nincs felkavaróbb és nyugtalanítóbb filmalkotás.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiokommentár William Friedkin rendezõ közremûködésével (eredeti nyelven)
3 új dokumentumfilm - Új, háromrészes dokumentumfilm a film forgatásának nehézségeirõl és gazdag örökségérõl: Földi pokol: Az ördögûzõ forgatása, Az ördögûzõ helyszínei: Georgetown akkor és most, A gonosz arcai: Az ördögûzõ különbözõ változatai (feliratos)