Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JONAH HEX (BLU-RAY)
JONAH HEX (2010) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Fantasy, Western
Rendezte:Jimmy Hayward
Szereplők:Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Will Arnett, Michael Shannon
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Cseh, Magyar, Román, Angol, Arab, Görög, Héber, Holland, , Kínai, Koreai, Orosz, Portugál, Thai
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:82 perc


3990 Ft.Nem kapható


A LEGENDÁS KÉPREGÉNYSOROZAT LAPJAIRÓL MOST ELÕLÉP JONAH HEX (Josh Brolin), a sebhelyes arcú kalandor és könyörtelen fejvadász, aki még a halált is kicselezte, és aki nyomára bukkan bárkinek… és bárminek. Jonah erõszakos múltját legendák övezik; félig a földi világban, félig a túlvilágon él. Az egyetlen ember, akihez érzelmek fûzik, egy Lilah (Megan Fox) nevû prostituált, akin a bordélyban töltött évek szintén mély sebeket ejtettek. Jonah-t azonban kísérteni kezdi a múlt, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kap az amerikai hadseregtõl: ha azt akarja, hogy visszavonják a fejére kitûzött vérdíjat, el kell kapnia a legveszedelmesebb bûnözõt, Quentin Turnbullt (John Malkovich). Csakhogy Jonah Turnbull õsellensége, és a földi pokol elszabadítására készülõ eszelõs terrorista semmitõl sem riad vissza, hogy holtan láthassa a fejvadászt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Jonah Hex összes titka - A legjobb ismerõi mesélnek a keveset méltatott hõs jó, rossz és kimondottan csúf történetérõl (feliratos)
Kép-a-képben - Jonah Hex elképesztõ vadnyugati kalandjai - Bennfentes információkért tartson Josh Brolinnal, Megan Foxszal, John Malkovichcsal és Jimmy Hayward rendezõvel ebben a részletes kép-a-képben extrában (feliratos)
Kimaradt jelenetek (feliratos)