Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ALKONYAT - NAPFOGYATKOZÁS (1 DVD)
THE TWILIGHT SAGA - ECLIPSE (2010) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Fantasy, Romantikus
Rendezte:David Slade
Szereplők:Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Xavier Samuel, Bryce Dallas Howard, Anna Kendrick, Michael Welch, Christian Serratos, Jackson Rathbone, Ashley Greene, Paul Jarrett, Iris Quinn, Sarah Clarke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser
Forgalmazó:Gamma Home Entertainment Kft.
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:118 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A kiadvány ára, specifikációi (felirat, hang, extrák) még nem véglegesek. A változtatás jogát fenntartjuk!



Minden egy döntéssel kezdõdik. Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielõtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott.



Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok õsi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tûz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és Jacobhoz kötõdõ barátsága. Nem akar választani, és vajon mi lesz a viszály vége? Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett, úgy hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése