Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VISSZA A JÖVŐBE TRILÓGIA (3 BLU-RAY)
BACK TO THE FUTURE TRILOGY (1985/1990) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Kaland, Sci-Fi, Vígjáték
Rendezte:Robert Zemeckis
Szereplők:Harry Waters,Jr., Jeffrey Weissman, Elizabeth Shue, Claudia Wells, Wendie Jo Sperber, Lea Thompson, Crispin Glover, Christopher Lloyd, Michael J. Fox, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Szlovén, Cseh, Horvát, Magyar
Hang:Cseh - DTS
Angol - DTS-HD
Magyar - DTS
Orosz - DTS
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:343 perc


19990 Ft.Nem kapható


A specifikációk nem véglegesek, az extrák változhatnak!Select 86 - A forgalmazó

88 mérföld/órás sebességgel száguldva Michael J. Fox és Christopher Lloyd milliókat varázsolt el magasra törõ kalandjaikkal, melyek átszelték a tér-idõ kontinuumot ebben a fantasztikus filmtrilógiában, amely bevételi rekordokat döntött meg és közel 1 milliárd dollárt jövedelmezett világszerte. Hogy megünnepelje eme Oscar-díjas franchise 25. évfordulóját, a Universal Pictures
International Entertainment és a Select Video 2010. október 25-én végre megjelenteti Blu-rayen a
Vissza a jövõbe trilógiát.



A digitálisan felújított képnek és a lehetõ legtisztább hangnak hála nagy felbontásban most elõször találkozhat egymással a múlt, a jelen és a jövõ. A kiadványokon több mint két órányi új extra lesz, köztük egy hatrészes visszatekintõ dokumentumfilm, melyben eddig soha nem látott interjúkat élvezhetünk a szereplõkkel és a készítõkkel.



1985. október 26-án Marty McFly behuppant dr. Emmet Brown felspécizett DeLoreanjának vezetõülésébe és egy olyan kalandos útra indult, amely új fejezetet nyitott a mozivarázslat történetében és átírta a könnyed kalandfilmek szabályait. A film legendás stáblistája magáért beszél: a rendezõi székben Robert Zemeckis ült, az executive produceri teendõket Steven Spielberg, Frank Marshall és Kathleen Kennedy látták el, Bob Gale a forgatókönyvért felelt, továbbá Neil Canton mellett õ volt a film producere is. Fox és Lloyd mellé számos sztár társult be, hogy a McFly-família idõt és teret átívelõ kalandjait színesítsék, köztük olyanok, mint Lea Thompson (Howard, a kacsa), Crispin Glover (Charlie angyalai), Elisabeth Shue (Las Vegas, végállomás), Billy Zane (Titanic), Jason Scott Lee (A Sárkány – Bruce Lee élete), Elijah Wood (A Gyûrûk Ura trilógia) és Mary Steenburgen (Nászajánlat). A film zenéjében pedig olyan 80-as évekbeli zenei ikonok mûködtek közre, mint Huey Lewis vagy a ZZ Top.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

BLU-RAY™ EXTRÁK

Dokumentumfilm - Mesék a jövõbõl: Új hatrészes dokumentumfilm benne a Michael J. Fox, Christopher
Lloyd, Lea Thompson, Robert Zemeckis rendezõ, Bob Gale és Neil Canton
producerek, valamint Steven Spielberg executive producerek közremûködésével
készült interjúkkal.
Kisfilm - Kezdetben…: Kövesd nyomon a projekt születését, a szereposztást, bizonyos szerepek újra kiosztását, a DeLorean megalkotását, a díszletek felépítését és az elõkészüli munkát.
Kisfilm - Ideje indulni: Történetek az elsõ rész forgatásától a bemutatóig.
Kisfilm - Figyeld az idõt: A Vissza a jövõbe trilógia zenéje és dalai.
Kisfilm - Repül az idõ: Tudj meg többet arról, hogy merült fel a folytatás ötlete, hogy készültek a futurisztikus díszletek és jelmezek, a különleges és vizuális effektusok, hogy alkották meg újra az 1955-ös környezetet és így tovább.
Kisfilm - Egy, két, há’: Nézd meg, hogy alkották meg a westernvárost és a vonatos jelenetet, hogy derült fény és Doki szerelmi életére, hogy választották ki Mary Steenburgent és hogy fejezték be a történetet.
Kisfilm - Az idõ próbája: Íme, így lett a trilógiából kulturális jelenség! Reagan elnök beszédében idéz a filmbõl, a Universal Studiosban megépül a Vissza a jövõbe hullámvasút, a rajongók pedig megalkotják saját DeLoreanjaikat. A film szereplõi és alkotói visszatekintenek a filmekre, melyek aktualitása a mai napig kitart.
Interjú - A Vissza a jövõbe fizikája: Beszélgetés dr. Michio Kaku, elismert fizikus és bestseller-íróval a Vissza a jövõbe trilógia fizikájának valós gyökereirõl.
Sztoribord - A nukleáris teszthelyszínen játszódó befejezés vázlatai: Az eredeti befejezésnek szánt jelenet sztoribord-vázlatai.
16 kimaradt jelenet
Interjú - Kérdezz-felelek Michael J. Foxszal
Audiokommnetár - Kérdezz-felelek audiokommentárok Robert Zemeckis rendezõ és Bob Gale producer közremûködésével
Audiokommentárok Bob Gale és Neil Canton producerek közremûködésével
Kisfilmek - Archív kisfilmek
Werkfilm - Így készült a trilógia – Elsõ, második és harmadik rész: Eredeti retrospektív dokumentumfilm a 2002-es DVD-változatról.
Werkfilm - Így készült a Vissza a jövõbe trilógia – I., II. és III. rész: Történelmi visszatekintés a trilógia forgatására.
Kisfilm - A Vissza a jövõbe trilógia titkai: Televíziós mûsor Kirk Cameron közremûködésével, melyben a Vissza a jövõbe rajongóinak megválaszolatlan kérdéseire keresik a választ.
Kisfilm - A Vissza a jövõbe est: Eredeti félórás mûsor Leslie Nielsen közremûködésével, melyet a Vissza a jövõbe tévés premierje elõtt sugárzott az NBC.
A kulisszatitkok
o Bakik
o Eredeti sminktesztek
o Látványterv
o A sztoribordok
o A DeLorean megalkotása
o Az idõutazás megalkotása
o Légdeszka-tesztek
o Hill Valley megalkotása
o Reklámtervek
Kisfilm - Vissza a jövõbe: A hullámvasút
Videoklipek
o Huey Lewis and the News – Power of Love
o ZZ Top – DoubleBack
Képgalériák - Produkciós vázlatokkal, további sztoribordokkal, fotókkal, promóciós képekkel és karakterportrékkal
Eredeti elõzetesek

INTERAKTÍV BLU-RAY™ EXTRÁK

U-CONTROL - A Universal exkluzív extrája segítségével a nézõk további információkkal gazdagodhatnak anélkül, hogy egyszer is élbeszakítanák a film lejátszását
o Elõzmények és eredmények: Filmnézés közben az „elõzmény” megjeleníti azokat az aktuális jelentben szereplõ tárgyakat, melyek felkészítenek egy, a jövõben játszódó eseményre vagy cselekménybeli fordulatra. Mikor a film elérkezik az adott momentumhoz, akkor megtekinthetõ lesz az „eredmény”.
o Sztoribord-film összehasonlítás: Vesd össze a legfontosabb jeleneteket az eredetisztoribordokkal.
o Trivia Track: Filmnézés közben további érdekességeket és információkat tudhatsz meg a filmekrõl.
BD-LIVE™ - Internetkapcsolattal rendelkezõ lejátszókkal elérhetõ BD-LIVE™ Központ, ahol további anyagok, elõzetesek és egyebek érhetõk el.
My Scenes - Jelöld meg a kedvenc jeleneteidet a filmbõl.
pocket BLU™ - A Universal formabontó pocket BLU alkalmazása segítségével iPhone©, iPod© touch, iPad©, Blackberry©, Android™ készülékeidet, valamint Windows és
Macintosh gépeidet összekapcsolhatod hálózat-kompatibilis Blu-ray™ lejátszóddal és a következõ exkluzív szolgáltatásokhoz juthatsz hozzá:
o Továbbfejlesztett távirányítás - A segítségével könnyed és elegáns távirányítóvá varázsolhatod a készüléked, mellyel Bu-ray™ lejátszódat vezérelheted: navigálhatsz a menükben, irányíthatod a lejátszást és kezelheted a BD-Live™ szolgáltatást is.
o Videós keresés - Egy grafikus idõvonal segítségével azonnal a kedvenc
jeleneteidhez ugorhatsz
o Mobile-To-Go - A Blu-ray™ lemezeken található extrák egy részét átmásolhatod vagy Wi-Fi kapcsolat segítségével átküldheted hordozható készülékeidre, és bárhol, bármikor élvezheted azokat.
o Címkeresés - Áttekintheted a már kapható, illetve küszöbön álló pocket BLU™-kompatibilis megjelenések listáját. Ingyenes elõzeteseket tekinthetsz meg, illetve megtudhatod, hogy készülékeden keresztül milyen további exkluzív bónuszokhoz juthatsz hozzá.
o Billentyûzet - Készüléked billentyûzete segítségével adatokat és utasításokat továbbíthatsz a Blu-ray™ lejátszódnak.