Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROBOTZSARU 3. (BLU-RAY)
ROBOCOP 3 (1993) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Fred Dekker
Szereplők:Robert Burke, Remy Ryan, Jodi Long, Nancy Allen
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Halláskárosultaknak: Angol, Cseh, Francia, Görög, Koreai, Orosz, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd, Holland, Finn, Portugál, Dán, Kínai, Norvég, Horvát, Román, Szlovén, Thai
Hang:Francia - DTS
Olasz - DTS
Német - DTS
Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Orosz - DTS
Spanyol - DTS
Portugál - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Stereo
Thai - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:104 perc


6790 Ft.Nem kapható


Rettegéssel teli, otthontalan családok tekintenek ki a sötétségbõl, arcukat csak a lángoló épületek, egykori otthonaik fénye világítja meg. Bújkálnak és menedéket keresnek a magukat "ugató punkok"-nak nevezõ bandák és a hatóság elõl... Ez Detroit, valamikor a közeli jövõben, amikor a törvény már nem a tisztességet szolgálja, hanem kizárólag a pénzt.



Az OCP, a világ talán legnagyobb nemzetközi vállalatóriása a város utolsó fennmaradt lakóövezeteit valóságos háborús zónákká változtatta, hogy a lakók elüldözésével szabad utat nyisson egy régóta tervezett, csillogó, hipermodern metropolisznak, Delta Citynek.



Az OCP tervét úgy tûnik senki és semmi nem tudja meggátolni, de megjelenik a színen a cég saját "terméke" az egykor akció közben elhúnyt rendõr újra életre keltett cyborg-változata, a Robotzsaru.



Amikor a gépesített rendõr tudomást szerez arról, hogyan dobnak ki családokat saját otthonaikból, hogyan folytatnak szabályos hajtóvadászatot ártatlan civilek ellen, Alex J. Murphy, a gépember agyának legmélyérõl heves érzelmi impulzusok törnek elõ, és a szabályoktól eltérõ viselkedésre késztetik a gépzsarut, aki most már nemet tud mondani legfõbb beprogramozott parancsának: soha ne fordulj szembe az OCP-vel...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése