Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FARGO (BLU-RAY)
FARGO (1996) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték, Krimi
Rendezte:Joel Coen, Ethan Coen
Szereplők:Frances McDormand, Peter Stormare, Steve Buscemi, William H. Macy
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Mono
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:98 perc


6990 Ft.Nem kapható


Hóborította kisváros fent az amerikai-kanadai határon. A helyi autókereskedõ nem mindennapi ötlettel akarja egyenesbe hozni zûrös pénzügyeit: két piti csirkefogóval elraboltatja feleségét, hogy váltságdíjat zsarolhasson ki gazdag apósától.

Az emberrablók azonban az átlagnál is ütõdöttebbek. Miközben a kocsi csomagtartójában nyöszörgõ túszt szállítják, lepuffantanak egy rendõrjárõrt, aki gyanút fogott. Aztán annak az autónak az utasait is kivégzik, amelyik éppen a rendõrgyilkosság pillanatában haladt el mellettük, majd mintegy megkoronázva bénázásukat, nem sokkal késõbb az értékes túszt is agyoncsapják. A nyugodt kisvárosban hirtelen emelkedik az áldozatok száma, és az egész szövevényes ügyet egy felettébb állapotos, de nagyon higgadt helyi seriffnõnek kell felgöngyölítenie...

A Coen testvérek filmjükért számos jelölést és díjat kaptak, többek között 1996-ban Cannes-ban a legjobb rendezésért, illetve 1997-ben 7 Oscar-jelölésbõl a legjobb forgatókönyvért járó elismerést, Frances McDormand pedig a legjobb nõi fõszereplõ díját.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

• Roger A. Deakins operatõr audiókommentárja
• Kisfilm: Jó fejek Minnesotából
• Érdekességek a filmrõl és hátterérõl
• Cikk az American Cinematographerbõl
• Fotók a forgatásról