Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MŰKEDVELŐ MŰKINCSRABLÓ
THE MAIDEN HEIST (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Vígjáték
Rendezte:Peter Hewitt
Szereplők:Christopher Walken, Joseph McKenna, Wynn Everett, Patricia B. Till, Marcia Gay Harden, Bhavesh Patel, Morgan Freeman, William H. Macy
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar, Román
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


999 Ft.Nem kapható


Az ötlet zseniálisnak tûnt. Ám a tökéletes bûntény hamarosan tökéletes csõdöt mond ebben a fergeteges komédiában, amelynek fõszereplõi az Oscar-díjas Morgan Freeman (legjobb férfi mellékszereplõ, Millió dolláros bébi, 2004), Cristopher Walken (legjobb férfi mellékszereplõ, A szarvasvadász, 1978), Marcia Gay Harden (legjobb nõi mellékszereplõ, Pollock, 2000), valamint az Oscarra jelölt William H. Macy (legjobb férfi mellékszereplõ kategória, Fargo, 1996).



Charles, Roger és George múzeumi õrök a becsületesség mintaképei. Amikor azonban megtudják, hogy kedvenc mûtárgyaikat egy másik múzeumba akarják költöztetni, kitervelik, hogy az eredeti alkotásokat hamisítványokra cserélik. A botcsinálta tolvajok munkához is látnak, ám hiba csúszik a számításukba, és minden a feje tetejére áll. Ez a vígjáték mindennél jobban bizonyítja, hogy sosem túl késõ a kalandos szórakozáshoz.