Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TÁMAD A MARS! (SZINKRONOS PRO VIDEO KIADÁS)
MARS ATTACKS! (1996) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi, Vígjáték
Rendezte:Tim Burton
Szereplők:Anette Bening, Danny DeVito, Glenn Close, Jack Nicholson, Michael J. Fox, Pierce Brosnan, Sarah Jessica Parker
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Mono
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:102 perc


3490 Ft.Nem kapható


Ha a bárgyú földlakók nem felejtették volna el a negyvenes-ötvenes évek olyan tudománytalan-fantasztikus urinváziós-karambolos-lézersugaras filmklasszikusait, mint az Óriás zöld rovarok az ûrbõl, vagy az Agyhalál az Alfa Centauriról, jól tudnák, mi következik egy ilyen szózat után: Föld polgárai! Ne féljetek! Békés szándékkal jöttünk!



De nem. Az emberi faj elkorcsosult, egyedei csak a rövidtávú emlékezetüket használják, azt is csak arra, hogy el ne felejtsék, hová írták fel a heti lottószámokat. Tulajdonképpen meg is érdemlik sorsukat - azt, hogy néhány nap alatt csótányok módjára szinte az egész Földet ellepik a Marsról érkezett dagadt agyú lények, akik szeretnék átvenni az uralmat kicsiny bolygónk felett. Csak néhány mindenre elszánt állampolgár emlékszik még azokra a régi filmekre és õk úgy gondolják, valakinek közbe kell avatkozni a dolgok menetébe, hogy ez a történet is ugyanolyan jól végzõdjön, mint a legtöbb kitalált inváziós kaland.



Tim Burton (Batman, Karácsonyi lidércnyomás, Ollókezû Edward) ismét különleges képi világú, de ezúttal fergeteges humorú sci-fi-paródiát készített, amelyben - a marslakók mellett - Hollywood legnagyobb sztárjai volnulnak fel.