Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSILLAGKÖZI INVÁZIÓ: AZ ŰR ZSOLDOSAI
STARSHIP TROOPERS ROUGHNECKS (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm
Rendezte:Sean Sang
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Warner - Columbia
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Francia, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd, Orosz, Holland
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3
Hossz:97 perc


2990 Ft.Nem kapható


Tartalom:
Az emberiség a túlélésért küzd. Ellenséges szándékú, hatalmas túlerõvel érkezõ idegenek támadták meg az emberek lakta kolóniákat és közelednek a Föld felé.



Az ellenük harcba induló fiatal katonák jól képzettek ugyan, de tudják, hogy csak kevés esélyük van a túlélésre. A történet ezekrõl a bátor, mindent feláldozni képes fiatalokról szól, akik az utolsó mentsvárai az emberiségnek...



Robert Heinlein klasszikus sci-fi regényének néhány évvel ezelõtt bemutatott filmadaptációja (Starship Troopers - Csillagközi invázió) fergeteges sikert aratott mind a sci-fi, mind a látványos akciófilmek rajongóinak körében. Az egyetlen kritika ami a filmmel kapcsolatban megfogalmazódott csupán az volt, hogy történetében jelentõsen eltért az alapmûtõl. A most monumentális technikai háttérrel készült számítógépanimációs változat alkotói a lehetõ legmesszebbmenõkig próbáltak ragaszkodni a Heinlein regény hangulatához és történetéhez, de természetesen befolyással volt a rajzolókra a filmes változat káprázatos képi világa is!



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár
Technikai kommentár
Filmográfiák
Elõzetes