Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
IMAX - ALASZKA: A VADON SZELLEME
IMAX - ALASKA: SPIRIT OF THE WILD (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm
Forgalmazó:CinePhile
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:1.33:1
Hossz:50 perc


990 Ft.Nem kapható


1998-ban a dokumentumfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt alkotás!

Az érintetlen alaszkai vadon szépségét és pompáját élvezhetjük ebben a kitûnõ filmben. A jégmezõk széttöredezésétõl és a lassú tavaszi olvadásától a farkasok által ûzött karibu-csordák fejvesztett vágtájáig változatos, csodálatosan fotografált képekben mutatja be a kietlen északi erdõk és jégmezõk világát.

Csodálatos tájképekben örökíti meg az önmagában is fenséges környezetet, de láthatjuk a változatos vadvilág nyüzsgését is. Lélegzetelállító közelképek a halászó barnamedvérõl, a magasban szárnyaló fehérfejû réti sasokról és az alaszkai félsziget még jó néhány elbûvölõ lakójáról: grizzlikrõl, farkasokról vagy éppen a táj jelképének számító jávorszarvasokról és jávorantilopokról.

A medvék és más szárazföldi emlõsök mellett felbukkannak a filmben az északi tengerek bálnái, az oroszlánfókák és a tengeri madarak változatos fajai is.

Fedezze fel a zabolátlan természetet, a jégkorszak elõretolt hadállását: Alaszkát.

Az Alaszka: a vadon szelleme a túlélés filmje, melyben az élõlények évszakról évszakra, idõrõl idõre gyõzedelmeskednek a rideg Észak kegyetlen körülményein, hirdetve a Természet diadalát...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

IMAX filelõzetes