Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MOTOROS NAPLÓJA (1 DVD)
DIARIOS DE MOTOCICLETA (2004) - AMERIKAI-ARGENTIN-ANGOL-NÉMET

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Walter Salles
Szereplők:Rodrigo De la Serina, Walter Salles, Gael García Bernal
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Angol, Magyar, Spanyol
Hang:Spanyol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:125 perc


1490 Ft.Raktáron
Használt


Argentína, 1952: két álmodozó fiatal, Ernesto Guevara és Alberto Granado elhatározza, hogy két szemeszter között, a nyári szünetben felfedezi az igazi Latin-Amerikát. A hosszú hónapokig tartó, embert próbáló kalandban mindkettõjük világszemlélete megváltozik; észrevétlenül felnõnek, és megtalálják helyüket a világban: Ernesto Che néven a dél-amerikai társadalmi forradalom élére áll.

Ernesto 23 éves orvostanhallgató, a 29 éves Alberto biokémikus. A romantikus kalandokat kedvelõ barátok egy rozoga Norton 500-assal hagyják el Buenos Airest. Bár nyolchónapos utazásuk során a motor cserbenhagyja õket, nem adják fel - stopolnak, és folytatják az útjukat.

Az emberek révén, akikkel útközben találkoznak, más szemmel kezdik látni Latin-Amerikát, a változatos tájak is átformálják véleményüket a kontinensrõl. Eljutnak Machu Picchuba, ahol a hatalmas romok és az inka örökség rendkívüli jelentõsége mély benyomást gyakorol rájuk. Amikor Peruba érkeznek, egy Amazonas-menti lepratelepre, mindketten megkérdõjelezik annak a fejlõdõ gazdasági rendszernek az értékét, amely olyan sokak számára sem jelent semmi haladást. A telepen szerzett tapasztalataik következtében etikai és politikai nézeteik is gyökerestõl megváltoznak, ami erõteljesen meghatározza majd további életútjukat.