Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SPAGETTI WESTERN KOLLEKCIÓ 2. (5 FILM - 3 DVD)
SPAGETTI WESTERN COLLEKTION 2. (1976) - NÉMET-FRANCIA-SPANYOL-OLASZ-IZRAELI

Formátum:DVD
Rendezte:Sergio Corbucci, Ferdinando Baldi, Giulio Petroni, Gianfranco Parolini
Szereplők:Jack Palance, Jean-Louis Trintignant, Fernando Rey, Vonetta McGee, Franco Nero, Terence Hill, Klaus Kinski, Mario Brega, Richard Boone, Anthony Dawson, Marisa Merlini, Iris Berben, Tomas Milian, Lee Van Cleef, Horst Frank, George Eastman, José Torres, Pin
Forgalmazó:Ultrafilm Kft
Képformátum:16:9
Hossz:503 perc


2990 Ft.Nem kapható


A gyûjtemény tartalma:



Egy kincskeresõ Mexikóban:



Sergio Corbucci rendhagyó spagetti westernje komikus elemekkel és sok akcióval, Franco Neróval a fõszerepben, Ennio Morricone dallamaival.




A halál csöndje:



Sergio Corbucci (Django) mesteri rendezése Klaus Kinski és Jean-Louis Trintignant briliáns alakításával és Ennio Morricone kitörölhetetlen zenéjével. A film egy igazi gyöngyszem a spagetti western rajongóknak.




Viva Django:



Django (Terence Hill) feleségét meggyilkolják, mikor egy pénzszállításnál segédkezik. A támadást David (Horst Frank) terveli ki, aki Django egyik legjobb barátja. Django hóhérnak áll, de titokban megmenti az elítélteket a kivégzéstõl, azzal a szándékkal, hogy segítsenek neki bosszút állni Daviden.



A film a spagetti western-klasszikus Sergio Corbucci rendezte eredeti Django történetének elõzményeit dolgozzafel Terence Hill zseniális alakításával, Ferdinando Baldi (Texas Adios) rendezésében.




Bónuszfilmek:



Isten fegyvere:



John atya egy idõ után megunja az imádkozást, szögre akasztja a csuháját és kereszt helyett koltot vesz kezébe, hogy azzal vessen véget a környéket terrorizáló bûnbanda uralmának...



Gianfranco Parolini, a közkedvelt Sabata-trilógia rendezõjének remek spagetti westernje Lee Van Cleef és Jack Palance emlékezetes alakításával.




A bosszú lovasa:



Bill gyerekkorában szemtanúja volt annak, hogyan irtotta ki négy rabló a családját. Tizenöt évvel késõbb készen áll arra, hogy bosszút álljon. Útközben találkozik Ryannel, akinek ugyancsak elszámolni valója akad a négy gyilkossal...