Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KAI DOH MARU/BLOOD, AZ UTOLSO VÁMPÍR - ANIME GYŰJTEMÉNY (3 DVD)
KAI DOH MARU/BLOOD, THE LAST VAMPIRE (2000) - JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Anime
Rendezte:Kanji Wakabayashi, Hiroyuki Kitakubo
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Black Mirror Kft.
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Japán - DTS
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


1990 Ft.Nem kapható


Kai Doh Maru

A történet a Shoreki-korszak elsõ évében, i.sz. 889-ben kezdõdik. A fiatal lányt, Kintokit meg akarják gyilkolni üldözõi, ám Raiko-dono megmenti õt. Raiko-dono katonát nevel a fiúból, aki így a Védelmi Minisztériumban teljesít szolgálatot...

A Kai Doh Maru elképesztõ rajzstílusa egyedülálló az egész világon. Az animét egy sejtelmes, fehér fátyol borítja, ami szinte földöntúli látványvilágot teremt.

Blood, az utolsó vámpír

Saya ránézésre egy teljesen átlagos japán kamaszlány. Valójában azonban õ az „utolsó igazi” vámpír, aki az amerikai titkosszolgálattal együttmûködve igyekszik elpusztítani az elfajzottakat. Ezek olyan ragadozók, akik nem vámpírnak születnek, hanem csak késõbb alakulnak át azzá. Saya engedélyt kap arra, hogy elfajzottak után kutasson a Yokota-i Középiskolában. Feladatát rengeteg akadály nehezíti...

A Blood, az utolsó vámpír a vámpírtörténetek szerelmeseinek mindenképpen ajánlott, ahogy mindazoknak is, akik szeretik a sötét hangulatú animéket. A karakterek kidolgozottsága sem átlagos, és a környezet ábrázolásánál használt háromdimenziós technika néhol teljesen életszerûvé varázsolja a helyszíneket.

Mindkét anime Morishita Katsuji felügyelete alatt készült, de az õ nevéhez kapcsolódik számos világszerte ismert produkció is, mint például: Blood+, Moribito, Ghost in the Shell: Stand alone Complex 2 and GIG, és a Kill Bill Vol. 1, ahol a kézzel rajzolt jelenetekért felelt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm - Így készült a Blood
Elõzetes
Egyéb - Kerek asztal beszélgetés az alkotókkal
Egyéb - Cg modellek