Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KERESZTAPA TRILÓGIA (3 DVD SZINKRONOS DÍSZDOBOZOS KIADÁS)
THE GODFATHER (1972-1990) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Maffiafilm
Rendezte:Francis Ford Coppola
Szereplők:Diane Keaton, James Caan, Talia Shire, Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino, Andy Garcia, John Cazale, Robert Duvall, Abe Vigoda, Al Martino
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Bolgár, Izlandi, Magyar, Román
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:1
Hossz:1 perc


14990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A világ egyik legjelentõsebb filmalkotásának tartott Keresztapa trilógiát a rendezõ, Francis Ford Coppola személyes felügyelete mellett közel egy éves munkával képkockáról képkockára újították fel, így a most megjelenõ új kiadás nézõi a lehetõ legjobb minõségben élvezhetik ezt a fantasztikus alapmûvet!

A keresztapa (1972)

Minden idõk legjobb amerikai filmjének tartják sokan Francis Ford Coppola mestermûvét, A Keresztapát, amely egy olasz származású maffiacsalád történetét meséli el a ’40-es és ’50-es évek Amerikájában.

A Mario Puzo bestsellerébõl készült epikus filmben a legendás Marlon Brando alakítja Don Vito Corleone-t, a teljhatalmú keresztapát, aki hatalmi harcok kereszttüzében próbálja megõrizni hatalmát, megvédeni családját és kinevelni utódját. Al Pacino alakítja Michael-t, a Corleone család büszkeségét, akinek sikerült tisztességes úton elindulnia, de a családját érõ támadások hatására úgy dönt: apja örökébe lép...

A Keresztapát 1973-ban 11 Oscar-díjra jelölték, megkapta a legjobb film, valamint a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában a szobrot, Marlon Brando pedig a Legjobb férfi fõszereplõnek járó díjat vehette át.

A keresztapa 2. (1974)

A filmtörténetben igazi kuriózumnak számít, ha egy sikeres film folytatása képes megközelíteni az elsõ rész sikerét és színvonalát. A Keresztapa 2. egyike minden idõk legjobb folytatásainak, amely sok tekintetben még a zseniális elsõ részt is felülmúlja.

Ebben a filmben Coppola két idõsíkban, párhuzamosan meséli el az új keresztapa, Michael Corleone (Al Pacino) történetét, amelyben az apja örökébe lépett fiú kiterjeszti és megerõsíti hatalmát az ’50-es évek Amerikájában, és az elõzõ generáció krónikáját, amelyben a fiatal Vito Corleone a ’20-as években maffiafõnökké válik. A fiatal Vito-t Robert DeNiro alakítja.

A Keresztapa 2. az elsõ részhez hasonlóan 11 Oscar-jelöléssel büszkélkedhet, és ezúttal az elnyert díjak listája is impozáns: a legjobb film, a legjobb forgatókönyv, a legjobb rendezés, a legjobb díszlet, a legjobb zene és Robert DeNiro személyében a legjobb férfi epizódszereplõ kategóriákban kapta meg az Oscart Coppola második maffiaeposza.

A keresztapa 3. (1990)

Coppola 1990-ben trilógiává bõvítette maffiaeposzát.

A Keresztapa 3.-ban az idõsödõ Michael Corleone minden erejével azon dolgozik, hogy megvalósítsa régi tervét és legitimizálja családja vagyonát, remélve, hogy a Corleone dinasztia következõ generációját már nem kapcsolják majd össze az alvilággal.

Miközben a maffia pénzével a Vatikán vállalkozásaiban próbál részesedést szerezni, Michael erõfeszítéseit akadályozza a maffián belül fellángoló újabb hatalmi harc, és egy forrófejû fiatal pártfogoltja, aki beleszeretett a lányába...

A trilógia utolsó részét nem kevesebb, mint hét Oscar-díjra jelölték.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése