Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
10 PERCES GYAKORLATOK: LATIN DANCE MIX
10 MINUTES SOLUTION: LATIN DANCE MIX (2008) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Fitness, Sport
Rendezte:Andrea Ambandos
Szereplők:Stella Sandoval
Forgalmazó:Fantasy Film
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:50 perc


999 Ft.Nem kapható


Nincs idõd edzésre járni? Itt a megoldás – ráadásul 10 perces megoldás! Ennyi idõt bárki rá tud szánni egy nap az ezésre. Kifejlesztettünk 5 Latin Dance edzésprogramot, melyek mindössze tíz percet vesznek igénybe. Az egész fogyókúrás gyakorlatsor igazi bulizás lesz számodra! Teljes és ultra-hatékony edzésprogramok, melyekre bárki tud idõt szakítani. Állítsd össze Te magad a kedvenc gyakorlatsorodat. Vagy egyben nyomd le valamennyit és máris indulhat a fantasztikus, 50 perces alakformálás.

ZSÍRÉGETÕ CHA CHA CHA
Ez a pezsgõ tánc úgy égeti a zsírt és kalóriákat, hogy közben megtanítja az alap latin tánclépéseket.

KARCSÚSÍTÓ SALSA
Úgy fogysz, hogy közben a csípõdet az erotikus salsa ritmusára mozgatod, és ezzel a tánctudással a parketten is megállnád a helyed!

FORRÓ CARDIO MIX
Fûtsd fel magad ezzel a non-stop cardio partyval, amely szinte valamennyi latin tánc mozdulatsorát tartalmazza, és miközben táncolsz, a kilók letáncolnak rólad!

MERENGUE BULI
Egy energikus zsírégetõ fieszta, amely egész testedet átmozgatja, és alaposan megizzaszt. Úgyhogy irány a buli, ha szeretnéd látni, hogyan veszted el a kilókat.

TANGÓ TÓNUS TWIST
Ez a gyakorlatsor tuti megoldás a hasad formálására. Ráadásul olyan szórakoztató, hogy észre sem veszed, hogy ez valójában egy edzés.

AZ OKTATÓRÓL
Stella Sandoval 17 éve fitness oktató. (Honlapja: www.stellasandoval.com). Az ACE és ACSM minõsítéssel rendelkezõ edzõ a San Franciscoi regionális fitness csoport igazgatója, akinek öt nagy fitnessklubot vezet, és táncos edzéseket is tart.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Gyakorlatok saját sorrendbe rendezése