Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MESSZI DÉL VADJAI (2 DVD)
THE BEASTS OF THE SOUTHERN WILD (2012) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Kultfilm
Rendezte:Benh Zeitlin
Szereplők:Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly, Lowell Landes, Pamela Harper
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - DTS
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1


1990 Ft.Raktáron
Használt


A hatéves Hushpuppy a civilizált világtól távol él, a Teknõnek nevezett elmaradott kis településen. A Teknõ egy elfeledett hely, ahol a közösség tagjai egyenlõként élnek az állataikkal, s közben valódi ünnepként élik meg a hétköznapokat. Hushpuppy édesanyja rég eltûnt, imádott édesapjával, a bárdolatlan Winkkel él. Huspuppy társasága a Teknõ különös iskoláját leszámítva csak néhány szelíd vadállat.
Amikor a százévente elõforduló hatalmas vihar kavarja fel az öbölváros körüli nyugodt vizeket, nemcsak az édesapa betegszik meg hirtelen, de régen kihalt ördögi lények támadnak fel fagyott sírjukból, hogy rettegésbe taszítsák a Földet. A kis hõsünknek korán meg kell tanulnia, hogyan állítsa meg a megállíthatatlant, amely gigantikus erõvel csap le a világra.

A messzi dél vadjai az év egyik legünnepeltebb amerikai filmje: a Sundance Filmfesztivál fõdíja és operatõri díja, valamint a Cannes-i Filmfesztivál négy elismerése (FIPRESCI-díj, Arany Kamera-díj, Az Ökumenikus Zsûri Különdíja, Fiatal Tekintetek Díja) után a négy Oscar-díjra – a legjobb film, rendezés, nõi fõszereplõ és adaptált forgatókönyv – jelölték! A szerep megformálásakor mindössze hatéves Quvenzhané Wallis ezzel a legfiatalabb színésznõ lett, akit az Oscar-díj 85 éves történelmében a díjra jelöltek.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Így készült a film
A szereposztás
Kimaradt jelenetek Benh Zeitlin rendezõ audiókommentárjával
Dicsõség a tengeren – a rendezõ díjnyertes kisjátékfilmje
Eredeti mozielõzetes