Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A LÁTOGATÓ
THE VISITORS (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, Zenés
Rendezte:Thomas McCarthy
Szereplők:Richard Jenkins, Hiam Abbas, Haaz Sleiman, Danai Jekesai Gurira, Marian Seldes, Maggie Moore, Michael Cumpsty, Bill McHenry, Richard Kind
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:101 perc


990 Ft.Nem kapható


Walter Vale (Richard Jenkins) magányos egyetemi tanár. Munkája már rég nem hozza lázba, az írástól is elfordult. Szürke hétköznapjai azonban egy csapásra megváltoznak, mikor egy konferencia kapcsán New Yorkba utazik, és az ottani apartmanjában egy fiatal párost talál, akikrõl hamarosan kiderül, hogy illegálisan tartózkodnak az országban.



Tarek (Haaz Sleiman) és szenegáli barátnõje, Zainab (Danai Jekesai Gurira) azonnal készek távozni, de Walter szíve megesik rajtuk. A tartózkodásért cserébe Tarek felajánlja Walternek, hogy megtanítja játszani az afrikai dobon.



A közös zenélésbõl hamarosan õszinte barátság szövõdik, s mikor a bevándorlási hivatal letartóztatja Tareket, Walter bármire hajlandó, hogy megakadályozza új barátja kitoloncolását.



Thomas McCarthy (Az állomásfõnök) visszafogott hangvételû, mégis szenvedéllyel teli filmjében a kisember kitör a fojtogató hétköznapok fogságából és újra felfedezi a szerelmet, a barátságot, a törõdést: az életet.



Walter szerepében Richard Jenkins (Sírhant mûvek, Égetõ bizonyíték) megdöbbentõ erejû alakítást nyújt, melyet 2009-ben Oscar-díjra jelöltek a legjobb férfi fõszereplõ kategóriájában.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

MAGYAR felirattal:
* Audiokommentár Thomas McCarthy író/rendezõ és Richard Jenkins fõszereplõ közremûködésével (eredeti nyelven)
* A látogató forgatásán – kisfilm
* A dzsembe titka – kisfilm
* Kimaradt jelenetek
* Elõzetes
* Corner-ajánló