Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HIPERVÁNDOR (3D BD) (BLU-RAY)
JUMPER (2008) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Fantasy, Sci-Fi
Rendezte:Doug Liman
Szereplők:Diane Lane, Samuel L. Jackson, Michael Rooker, Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Annasophia Robb, Katie Boland
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Angol
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:89 perc


9790 Ft.Nem kapható


Davey (Hayden Christensen) majdnem meghal. És ez a szerencséje. A baleset során felfedezi, hogy van egy különleges képessége: bármikor, bárhova el tud jutni egy pillanat alatt. Szabadon mozog a világban, ha szeretné, húsz naplementét néz meg egy éjjel, barátnõjével a karjában egy szempillantás alatt megkerüli a Földet, vagy bankot rabol egy távoli kontinensen. Bármit megtehet.

Gazdagon és boldogan él, míg nem találkozik valakivel, aki ugyanazt tudja, mint õ. Akkor kell rájönnie, hogy a magafajtájúak élete egyáltalán nem egyszerû. Attól kezdve, új társával kényszerû szövetségben, már csak a saját és szerettei életét próbálja megmenteni. Ami nem olyan egyszerû, mint a piramisok tetején napozni vagy belépni egy tokiói ajtón és kilépni Rómában a túloldalon: ellenségeik veszélyesek és mindenre képesek.

A Bourne-rejtély és a Mr. & Mrs. Smith rendezõje új filmjében még több adrenalint adagol és tovább feszegeti a képzelet határait – méghozzá 3D-ben. David (Hayden Christensen) hipervándor: egy genetikai hibának hála, bármikor meg tud jelenni a világ bármely pontján. Nincs egyedül, ám a fajtája nagy veszélyben van – õsi ellenségeik vadásznak rájuk.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése