Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HUPIKÉK TÖRPIKÉK 1. (ÚJ KIADÁS)
SMURFS (1981) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm, TV sorozat
Rendezte:José Dutillieu, George Gordon
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Hang:Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:94 perc


2990 Ft.Nem kapható


A Hupikék törpikék 1958-ban születtek meg a belga Peyo (Pierre) Culliford rajzasztalán, élükön Törpapával, Törpfalva vezérével, aki sikerrel védelmezi kis kolóniáját Hópuszpóktól, a törphusira áhítozó gonosz varázslótól. A kis falvacskában akad erõmûvész, szakácstörpi, lusta törpi és okos kékség, de csak egyetlen hölgytörpi, Törpilla. Vicces mindennapjaikat az amerikai NBC csatorna ültette át rajzfilm-formátumba. A rajzfilm világszerte hatalmas sikert aratott, s nem mellesleg több Emmy-díjat is begyûjtött.



1. LEMEZ



Király törp

Törpapa megbízza a törpöket a védôgát felújításának befejezésével, majd gyógynövénygyûjtô expedícióra indul. Mialatt távol van, Okoska királlyá koronázza magát, és persze óriási felfordulást okoz. Törpapa épp idôben tér vissza, hogy megóvja a védôgátat az összeomlástól.



Tréfi orvossága

Tréfi szüntelen tréfái után egy törp sem hiszi el a viccmesternek, hogy Sziamiaú, Hókuszpók macskája feni a karmait rájuk. Amikor mégis baj történik, ô bûntudattól és felelôsségérzettôl hajtva Hókuszpók kastélyába siet. Az itt elsütött néhány vicce elég nagyot szól ahhoz, hogy kiszabadíthassa barátait.



Szent Törp és a sárkány

A törpök egy eltévedt bébisárkányt találnak az erdôben. Hazaviszik a falujukba, és a gondjaikba veszik. Ám a gonosz Hókuszpóknak sikerül elragadnia szegény jószágot, hogy felhasználja ördögi tervéhez: a sárkányt a törpök falujának elpusztítására akarja használni. Szerencsére Törpapának is lapul még néhány trükk a tarsolyában.



A törpmágus

Hókuszpók kitalál egy törpvarázslóról szóló legendát, hogy hegyi búvóhelyén állított csapdájába csalja Törpapát és a törpöket. Törpapa azonban saját bûbájai egyikével túljár a gonosztevô eszén, és visszakekergeti Hókuszpókot a hegyrôl a kastélyába.



A palack szelleme

A törpök találnak egy palackba zárt dzsinnt, aki addig nem hajlandó teljesíteni a kívánságaikat, amíg ki nem mondják a varázsszót. Sajnos Hókuszpók kutatni kezd a könyvtárában, és rálel egy varázsszó-oldóra. Mágikus megbízatást ad a szellemnek, hogy kapja el a törpöket. De Hókuszpók gyorsan felhasználja mindhárom kívánságát, és Törpapa közbeléphet: a foglyok kiszabadulnak, Hókuszpók nem viszi el szárazon, a dzsinn pedig örökre visszazárja magát a palackba.



A törpök és az óriásmadár

Törpapa nôvesztô fôzete véletlenül kifolyik, és egy madárra cseppen, ami engedelmesen óriásira is nô. Sok fejtörpölés után Törpapa anti-növesztôvel kezeli a szörnyszárnyast, így az hamarosan visszanyeri normális méretét, a falu pedig a normális életét.