Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HALLGATÁS SZABÁLYA
THE COMPANY YOU KEEP (2012)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Robert Redford
Szereplők:Robert Redford, Shia LaBeouf, Susan Sarandon, Terrence Howard, Anna Kendrick, Nick Nolte, Brendan Gleeson, Stanley Tucci, Chris Cooper, Julie Christie
Forgalmazó:ADS
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:121 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Sharont (Susan Sarandon - Felhõatlasz, Thelma és Louis), az egykori Weather Underground mozgalom aktivistáját váratlanul õrizetbe veszik egy harminc évvel korábban elkövetett bankrablásban való részvételért. Ben (Shia Labeuof - Transformers-trilógia, Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága) ambiciózus riporter lévén nagy lehetõséget lát a letartóztatott nõ sztorijában, így nyomozni kezd a mozgalom egykori aktivistái után. Így akad Jim (Robert Redford - Kémjátszma, Gyávák és Hõsök), a lányát egyedül nevelõ ügyvéd nyomára, akit a bankrablásban életét vesztett biztonsági õr megölésével vádolnak, ám a hatóságoknak azóta sem sikerült kézre keríteniük. Jim a hírekbõl már értesült Sharon letartózátásról, ezért úgy dönt, hogy – saját és lánya épségének érdekében – felkutatja egykori szeretõjét és aktivistatársát, Mimit (Julie Christie - Harry Potter és az azkabani fogoly, Trója).

Az agresszív újságíróval és az FBI-jal a nyomában kénytelen felkutatni az ország különbözõ pontjain élõ egykori társait, hogy segítségükkel rátaláljon Mimire, aki egyszer és mindekorra tisztázhatja az õt ért vádak alól.