Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LAS VEGAS - 2.ÉVAD 6. LEMEZ
LAS VEGAS - SEASON 2 (2003) - AMERIKAI

Műfaj:
Rendezte:Több Rendezõ
Szereplők:James Caan, Josh Duhamel, Vanessa Marcil, Nikki Cox
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:168 perc


599 Ft.Rendelhető, szállítás beszerzés után


Összefoglaló: A tévé legforróbb sorozata, a Las Vegas a Montecito Hotel és Casino tévedhetetlen biztonsági szolgálatának mindennapjait mutatja be. Hamiskártyásokat csípnek nyakon, sötét titkokat lepleznek le, gyilkossági ügyeket oldanak meg és még a topless táncosoknak is betanítják a mozdulatokat – miközben a nap 24 órájában ügyelnek a biztonságra. A Bûnök városa most vérpezsdítõen új arcát mutatja!

Epizódok:

BUJÓCSKA A biztonsági csapat gyanítja, hogy pillanatnyilag õk az egyedüliek, akik megfigyelés alatt vannak, amikor Ed rájön, hogy a biztonsági berendezés megsérült. Sam pedig felfedez egy menõ szerencsejátékos vámpírt a szobájában.

LEVELEK, ÜGYVÉDEK ÉS ERKÖLCSTELEN NÕK A romantikához vezetõ út kisé göröngyös… tudja ezt Mary is, akinek jogi akadályokkal kell szembesülnie, miután találkozik titkos hódolójával. Mike segít egy vendégnek visszaszerezni esküvõi zenekarát egy közeli bordélyházból. Vendégszereplõ Dave Foley.

FRED, A VARÁZSLÓ Amikor egy színpompás milliárdos feltuûnik az énekesnõ Ashanti-val (magát alakítja), néhány igazán szórakoztató pillanat részesei lehetünk – azonban Ed és Danny gyanítják, hogy még fog valami váratlan dolog történni… és biztos, hogy az ô kárukra. Vendégszereplõ Jon Lovitz.

ÜSS! CENTENÁRIUM A fináléban megérkezik a Montecito új tulajdonosa és végrehajt néhány drasztikus változtatást az épületen és a személyzetben. Vendégszereplõk Jon Bon Jovi, John Elway, Dean Cain és Gladys Knight.