Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MAGASHEGYI UNDERGROUND: TEGNAPUTÁN
MAGASHEGYI UNDERGROUND: TEGNAPUTÁN

Formátum:CD
Szereplők:Magashegyi Underground
Forgalmazó:Tom-Tom Records


3990 Ft.Nem kapható


A Tegnapután dalai még személyesebbek, erõteljesebbek, sõt nõiesebbek, ugyanis a zenekarral évek óta dolgozó szövegíró, Tariska Szabolcs egy kapcsolat történetét öntötte dalokba egy nõ szemszögébõl.

Két új dalban az egyik legígéretesebb fiatal kortárs költõ, az Akkezdet Phiai tagja, Závada Péter mutatkozik be szövegíróként. Szinopszis címû verséhez a zenekar írt dalt, míg egy másik szerzemény esetében õ írt rapszöveget a Magashegyi Underground által komponált zenei alapokra.

A zenekar új klipet is forgatott a közelmúltban az Álmatlanság címû dalhoz. A szokatlan hangulatú, tompított színvilágú, lassított felvételekkel készült klipben a Nemzeti Színház színésznõje, Tenki Réka, valamint Kiss Anna Júlia, Takács Lilla és Bocskor Bíborka énekesnõ játszik fõszerepet.

- Érdekes élmény volt számomra a kétnapos forgatás. Hencz Péter rendezõ a metakommunikáció lecsupaszított vázát próbálta megmutatni egészen egyszerû, álomszerû módon. Izgalmasnak találom, milyen kevés eszközzel milyen sokat lehet elmondani, és milyen erõs hatást lehet elérni – fogalmazott Bocskor Bíborka.

TRACKLISTA

Álmatlanság
Megijedt lovakon
Árnyék (közremûködik Beck Zoli)
Csend (közremûködik Závada Péter)
Szinopszis
Levélégetõ
Darazsak
Tegnapután
Rázz fel
Esõnap