Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KOZMA ORSI: VULKÁN
KOZMA ORSI: VULKÁN

Formátum:CD
Szereplők:Kozma Orsi
Forgalmazó:Tom-Tom Records


2490 Ft.Nem kapható


Ahogy Orsitól megszokhattuk, erõteljes, pezsgõ, különös lemezt készített, az igényes zene kedvelõinek. Az új album felvételei több neves szerzõ közremûködésével készültek, megörvendeztetve a rajongókat egy sajátos, modern hangzásvilággal.



A lemez igazán rendkívüli élmény a hallgatóknak, kissé eklektikus, kissé bizarr. Ahogyan Orsi többféle zenei stílusban kipróbálta már magát, így az új album anyaga is a maga sokféleségében alkot kerek egészet. A könnyû, diszkó mûfajtól, a fülbemászó, légies szövegeken át, a súlyos, különös hangszerelésû, elgondolkodtató mondanivalóval bíró dalokon keresztül mindent megtalálunk az új lemezen.



Az albumon található tíz dal közül nyolcnak a zenéjét és a szövegét az a Szakos Krisztián (Ákos, Caramel, Compact Disco) írta, akivel Orsi évek óta sikeresen dolgozik együtt.



A két angol nyelvû dal egyikét, a Waves címû szerzemény zenéjét Tóth Dániel „Pixa” (Nobody Moves, Flour Tomi) a szövegét Bezzegh Éva írta.



A másik, Liar címû szám zenéjét Benedek Tamásnak (Neo, Drum & Dj) és Kozma Orsinak, a szövegét Bezzegh Évának köszönhetjük.



TRACKLISTA



Óceán

Szupererõ

A túlsó part

Waves

Lebegés

Vulkán

Anyatej

Liar

Mámor

Csillagfény