Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DOLORES CLAIBORNE (ÚJ KIADÁS)
DOLORES CLAIBORNE (1995) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Taylor Hackford
Szereplők:Jennifer Jason Leigh, Judy Parfitt, Christopher Plummer, Kathy Bates
Forgalmazó:0
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:126 perc


2990 Ft.Nem kapható


Dolores Claiborne közel negyed századon keresztül viselte gondját a kibírhatatlan vénasszonynak tartott Vera Donovannek, akit egy napon holtan találnak. Minden jel balesetre utal - úgy tûnik, Vera leesett a lépcsõn - de a helybeliek - a kis Maine-állambeli sziget lakói - arra gyanakodnak, hogy Doloresnek is köze lehetett az asszony halálához. A helyi seriff is gyilkossággal gyanúsítja Dolorest.

A hír hamarosan eljut Selena St. George-hoz, Dolores New Yorkban élõ lányához, aki évek óta elhidegült már anyjától. Most azonban munkáját hátra hagyva siet haza, hogy a nehéz idõkben az asszony mellett álljon. Szíve mélyén azonban érzi, hogy Dolores nem lehet teljesen ártatlan, hiszen 15 évvel korábban egyszer már került hasonló helyzetbe, amikor részeges férjét - Selena apját - érte halálos „baleset“…

Stephen King bestsellere alapján készült a film, amelyben ismét Kathy Bates játssza a fõszerepet, akárcsak King egy korábbi filmjében, a Tortúrában (ez utóbbiért Bates megkapta a legjobb nõi fõszereplõnek járó Oscar®-díjat).