Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÍVÜLÁLLÓ (2008)
OUTLANDER (2008) - NÉMET-AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendezte:Howard McCain
Szereplők:James Caviezel, Ron Perlman, Sophia Myles, John Hurt, Jack Huston, Cliff Saunders, Patrick Stevenson, Aidan Devine
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:111 perc


1990 Ft.Nem kapható


Messze, a távolban fénycsík lobban az éjszakában. Egy ûrhajó ütközik a norvég fjordoknak, és a roncsok közül egy másik világ szülötte emelkedik ki, Kainan, a harcos. Ám nincs egyedül, az ûrhajó potyautasa, a vérszomjas Moorwen már lesben áll, hogy megbosszulja Kainan hadseregének tetteit. Elvágva otthonától az idegen bolygón, mely évszázadokkal le van maradva saját civilizációjától, Kainan elindul, hogy elpusztítsa félelmetes ellenségét. Mielõtt azonban beteljesítené sorsát, a vikingek fogságába esik, akik, miután megmentette Rothgar király életét, kelletlenül befogadják. Kainant hamarosan bizalmába fogadja Rothgar gyönyörû lánya, Freya, és a férfi beavatja múltjának titkaiba.



Moorwen ostromolni kezdi a viking erõdöt, halálos sebet ejt a királyon, és elrabolja Freyát. A vikingek, élükön Kainannal útra kelnek az utolsó nagy misszióra – vagy végeznek a rémmel, vagy szembenéznek a halállal.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Vizuális effektek
Elõzetes
Kimaradt jelenetek
Animált sztoribord