Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
UTIFILMEK 14. - RÓMA
UTIFILMEK 14. - RÓMA

Formátum:DVD
Műfaj:Útifilm
Forgalmazó:HÁlÓker 2001 Kft
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:60 perc


990 Ft.Nem kapható


Az „örök város”, ahová minden út vezet.

A hatalmas ókori birodalom szíve, melyet át meg átszõ a XXI. század megannyi létesítménye. A Circus Maximus és a Forum Romanum csak rommezõ, de a Colosseum, a Diadalív, és Traianus oszlopa ma is áll, és teljes szépségében pompázik a Capitolium. Láthatjuk Diocletianus és Caracalla termáit és bedughatjuk kezünket az „igazság szájába”. A késõbbi korok az Angyalvárral, a Trevi kúttal, a Spanyol lépcsõvel, a Tiberist átszelõ hidakkal és Viktor Emánuel emlékmûvével járultak hozzá a hét dombra épült város képéhez.

Róma közepén egy önálló országot õriznek a svájci gárdisták; a magas falakkal körülvett Vatikánt, a katolikus világ központját.

Útvonal

Vatikán, Szent Péter tér és bazilika, Angyalvár, Piazza del Popolo, Spanyol lépcsõ, Triton-kút, Diocletianus termái, Santa Maria Maggiore, Quirinale tér, Trevi-kút, Marcus Aurelius oszlopa a Piazza Colonnán, Campo dei Fiori, Largo Argentina, Pantheon, Piazza Navona, Tiberis-sziget, Viktor Emánuel emlékmû, Traianus fóruma, Capitolium, Forum Romanum, Constantinus diadalíve, Colosseum, Circus Maximus, az Igazság Szája, Máltai lovagok tere, Piazzale Ostiense, Cestius piramisa, San Paolo fuori le Mura, Via Appia Antica