Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
UTIFILMEK 36. - TÖRÖK RIVIÉRA
UTIFILMEK 36. - TÖRÖK RIVIÉRA

Formátum:DVD
Műfaj:Útifilm
Forgalmazó:HÁlÓker 2001 Kft
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:60 perc


990 Ft.Nem kapható


A Földközi-tenger partján kiépült török riviéra ragyogó napsütéssel, homokos és kavicsos strandokkal és igazi vendégszeretettel várja a turistákat. Szerpentin utakkal teli sziklás hegyek, szelíd tavak és vad vízesések, narancs és olajfaligetek között számtalan ókori és középkori emlékre bukkanhatunk. Dzsámik és minaretek, szeldzsuk erõdök, görög és római kori városok, antik színházak, sziklába faragott sírépítmények, favázas régi házak, bizánci templomok, színes halászfalvak és mozgalmas keleti bazárok adják a terület vonzerejét.

A mediterrán éghajlatú partvidék ideális nyaralásra, strandolásra, búvárkodásra és vízi sportokra. Mindez a magas színvonalú szállodákkal, az ízletes konyhával és a programok széles választékával párosulva az ideális nyári vakáció helyszínévé teszi a török tengerpartot.

Útvonal

Alanya >> Hajókirándulás >> Dimcay >> Éjszaka Alanyában >> Side >> Manavgat >> Aspendos >> Perge >> Antalya >> Kas >> Fethye >> Kaunos >> Marmaris >> Pamukkale >> Hierapolis >> Kappadokia >> Dervistánc