Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
UTIFILMEK 38. - EGYIPTOM
UTIFILMEK 38. - EGYIPTOM

Műfaj:Útifilm
Rendezte:
Szereplők:
Forgalmazó:HÁlÓker 2001 Kft
Feliratok:
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:60 perc


990 Ft.Raktáron


Egyiptom a fáraók, a piramisok, a múmiák, a régészet titkainak földje. A gízai nagypiramis az egyetlen fennmaradt ókori világcsoda, mely máig izgatja az emberek fantáziáját. Hatsepszut sziklába vájt temploma, a szakkarai romterület, a Királyok völgye, a Karnaki templom monumentális oszloperdeje, Théba, Memphisz és Luxor mûemlékei elbûvölik az idelátogatókat.

A fõvárosban, Kairóban együtt él a múlt és a jelen. A hatalmas metropolisz múzeumai, mecsetei, parkjai nyújtanak megannyi látnivalót, és a bazárok, melyekben közvetlen közelrõl csodálhatjuk meg a kézmûvesek ügyességét. Bejárhatjuk a Sínai-félsziget bibliai tájait, pihenésképpen pedig hajózhatunk a világ leghosszabb folyóján, a Níluson, nyaralhatunk a napsütötte Hurghada és Sharm el Sheik luxusszállodáiban, vagy búvárkodhatunk a Vörös tenger korallzátonyai között.

Útvonal

Sharm el Sheik >> Hajókirándulások a Vörös-tengeren >> Dzsip szafari a Sínai-félszigeten >> Szent Katalin kolostor >> Kairó >> Gíza >> Szakkara >> Hurghada >> Luxor, Karnak >> Átkelés a Níluson >> Théba >> Királyok völgye >> Memphisz