Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
24 - A SZABADULÁS
24: REDEMPTION (2008) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Thriller, TV sorozat
Rendezte:Jon Cassar
Szereplők:Jon Voight, Peter MacNicol, Gil Bellows, Kiefer Sutherland, Powers Boothe, Cherry Jones, Colm Feore, Isaach De Bankolé, Bob Gunton, Hakeem Kae-Kazim, Siyabulela Ramba
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:83 perc


2990 Ft.Nem kapható


Jack Bauer, a CTU egykori ügynöke számtalanszor tette kockára életét a hazájáért, most mégis menekülni kényszerül az amerikai igazságszolgáltatás elõl: nemzetközi körözést adtak ki ellene.

Jack álnéven Sangalában, egy polgárháború dúlta Dél-Afrikai országban kezdett új életet: egy árvaházban dolgozik. Jack azonban nem kerülheti el sorsát, és a következõ két órában alapjaiban változik meg ismét az élete, pont akkor, amikor több ezer mérfölddel távolabb az Egyesült Államok új elnöke, Allison Taylor leteszi hivatalos esküjét.

Az ország egy hataloméhes, korrupt katonai vezetõje árvaházban élõ gyerekeket hurcol el, hogy gyilkos hadseregében harcra kényszerítse õket, vagy élõ pajzsként használja az árvákat. A hadsereg puccsra készül és ebben segítségükre lehet egy modern amerikai fegyver is, amelyhez illegális csatornákon keresztül jutottak hozzá.

Jack igazságérzete nem hagyja, hogy sokáig tétlenül nézze az eseményeket. Elhatározza, hogy megmenti a gondjaira bízott gyerekeket. El kell juttatnia õket az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol a készülõ puccs hírére már megkezdték az evakuálást. Sangalában ellenségeket szerzett, a katonaság a nyomában van, az egyetlen helyen, ahová menekülhet viszont az elszámoltatás és a fogság várja.

A következõ két órában súlyos döntéseket kell meghoznia, és mi, akik ismerjük Jack Bauert jól tudjuk, hogy ebben a két órában nem csak Jack élete változik meg, hanem lesznek jópáran, akiknek az utolsó órája üt majd...

Ez az egész estés TV-film kapcsolja össze a népszerû sorozat 6. és 7. évadjának történetét!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Kisfilm - Gyermekkatonák Afrikában
Kisfilm - 24 - 6. évad négy percben
Kimaradt jelenetek
Elözetes - A 7. évad elõzetese