Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MINDENKI A MENNYBE MEGY
TOATA LUMEA DIN FAMILIA NOASTRA (2011) - ROMÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Radu Jude
Szereplők:ªerban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Mihaela Sîrbu, Gabriel Spahiu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Román - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Apa és kislánya mennyei kirándulást terveznek a tengerpartra, de a kaland végül pokoli családi drámába torkollik. A Mindenki a mennybe megy akár háborús film is lehetne, olyan kegyetlen csatamezõvé változik a lakás, ahol a történet zajlik – és mindez egyetlen apró összetûzés miatt. Az apa, Marius (ªerban Pavlu) és volt felesége, Otilia (Mihaela Sîrbu), harca közös lányuk, Sofia (Sofia Nicolaescu), felügyeleti jogáért ugyanazokon a mechanizmusokon alapul, mint bármely más konfliktus, legyen az személyes, üzleti, társadalmi, politikai vagy éppen háborús.

A Mindenki a mennybe megy keserédes történet, amelyben boldogan megfér egymás mellett a humor, az erõszak, a gyermekdalok, a rendõrségi rajtaütés, a szerelmi vallomások, a vér és a haiku.

A román újhullám jeles képviselõje, Radu Jude elsõ nagyjátékfilmje, A legboldogabb lány a világon után legújabb alkotását ismét a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Forum szekciójában mutatta be. A Mindenki a mennybe megy késõbb a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb román filmnek járó díjat és a Szarajevói Filmfesztivál fõdíját.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetesek