Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÉK BOLYGÓ (3 DVD)
THE BLUE PLANET (2001)

Formátum:DVD
Rendezte:BBC
Szereplők:David Attenborough, állatok
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.77:1
Hossz:488 perc


14990 Ft.Nem kapható


A BBC 8 órás sorozata az elsõ természetfilm, amely megpróbál teljes képet adni a világ óceánjainak élõvilágáról. Híven a BBC évtizedes hírnevéhez, A kék bolygó mind információ-gazdagságában, mind pedig látványában egyedülálló és maradandó értékû alkotás lett.
A tengeralatti eposz alkotói olyan helyekre jutottak el speciális kameráikkal, ahol ember még nem járt. Feltárják a mélység féltve õrzött titkait, megmutatják a víz alatti világ leghátborzongatóbb teremtményeit, a lélegzetelállítóan gyönyörû növény- és állatvilágot, a nyüzsgõ élettel teli felszínközeli területeket és az örök sötétségbe burkolózó hihetetlen mélységeket, ahol korábban soha nem látott, nem ismert állatfajokat is sikerült megörökíteniük.
A nézõ szemtanúja lehet szokatlan szokásoknak és kamera által ezelõtt még soha nem rögzített drámai eseményeknek - láthatunk bálnakölyökre támadó cápákat, különleges „fegyverekkel” támadó mélytengeri szörnyetegeket és elámulhatunk az élet sokszínûségén ott, ahol a felszínen örökké mínusz 70 fok alatt van a hõmérséklet!



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült A kék bolygó
Exkluzív interjú a produkciós csapattal
Fotógaléria
Rövidfilm (kb.5 perc)