Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 2.ÉVAD (5 DVD)
GAME OF THRONES 2 (2012) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Mark Addy, Iain Glen, Aidan Gillen, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Sean Bean, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Harry Lloyd
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:523 perc


7790 Ft.Nem kapható


Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek. A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol. Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Így készült a csata a Feketevíz-öbölben
Westeros vallásai
Trónok harca: belső kör
12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley, Kit Harington és mások közreműködésével.
Karakterakták