Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BÉRES ALEXANDRA - MOZOGJ ÚJRA VELEM!
BÉRES ALEXANDRA - MOZOGJ ÚJRA VELEM (2012) - MAGYAR

Formátum:DVD
Műfaj:Életmód, Fitness
Szereplők:Béres Alexandra
Forgalmazó:Gamma Home
Hang:Magyar - Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:60 perc


2990 Ft.Nem kapható


Talán veled is elõfordult, hogy azt érezted, évek illannak el, akár egy pillanat! Velem is ez történt. Repül az idõ és bizony három év telt el legutóbbi DVD-m megjelenése óta. Nekem tényleg elrepült, mert e hosszúnak tûnõ idõ alatt megéltem a világ egyik legcsodálatosabb érzését: édesanya lettem. Kislányom érkezése sok mindent megváltoztatott bennem, körülöttem. Talán megértõbb is lettem azokkal a nõtársaimmal szemben, akiknek bizony sokszor komoly erõfeszítést jelent megszabadulni a rendszeresen visszakúszó, felesleges kilóktól.

Akár régi edzõtársam vagy, akár az eddigi, alakformálásra irányuló próbálkozásaid nem bizonyultak sikeresnek, netán az edzõtermi órák nem hozták el a régóta áhított, várva-várt eredményt, most gyere, mozogj újra velem!

Szánj magadra idõt, légy türelmes! Nem lesz másra szükséged, csak egy tornaszõnyegre és kitartásra. A zsírégetõ gyakorlatok mellett a mélyizmok az intim izmok, valamint a gerinc tartóizmai is hangsúlyos szerepet kapnak. A mozgáselemek elvégzése nem korhoz kötött, ezért mindenkinek ajánlom!

Az egészség nagy kincs, megõrzéséhez tenned kell!
Ehhez nyújtok segítséget Neked.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Intim- és gerinctorna - MAGYAR HANGGAL
Hasizom - MAGYAR HANGGAL