Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BOMBÁK FÖLDJÉN (BLU-RAY)
THE HURT LOCKER (2008) - AMERIKAI

Műfaj:Akció, Dráma, Háborús, Thriller
Rendezte:Kathryn Bigelow
Szereplők:David Morse, Guy Pearce, Ralph Fiennes, Christian Camargo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Brian Geraghty, Christopher Sayegh
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:131 perc


4890 Ft.Előrendelhető


Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellõs közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelõ zsinórt elvágni idejében, mielõtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket. Számukra Bagdadban mindenki potenciális ellenség, ezért belsõ konfliktusaik ellenére össze kell tartaniuk. William James bombaspecialista õrmester megszállottan nem vesz tudomást a halál közelségérõl társaitól eltérõen, akik egyszerûen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést. Összebarátkozik egy helyi kisgyerekkel, Beckhammel, és amikor egy bombaraktárban hozzá hasonlító holttestre bukkan, keresni kezdi a tetteseket.

Kathryn Bigelow (Holtpont, Strange Days – A Halál napja) 6 Oscar-díjat nyert drámája kíméletlenül õszinte portrét fest a háború lélekpusztító és addiktív jellegérõl. A fõszerepben az eddig ismeretlen Jeremy Renner meggyõzõ játékát láthatjuk, aki mellett feltûnik Ralph Fiennes, David Morse és Guy Pearce is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Werkfilm - Így készült...
Képgaléria
powered