Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
THE PACIFIC - A HŐS ALAKULAT (6 DVD)
THE PACIFIC (2010) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, TV sorozat
Rendezte:Jeremy Podeswa, David Nutter, Timothy Van Patten, Graham Yost, Carl Franklin, Tony To
Szereplők:James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda, Ben Chisholm, Chris Milligan,
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:512 perc


9990 Ft.Nem kapható


Az elit alakulat után Tom Hanks és Steven Spielberg ismét háborús témához nyúl.

A THE PACIFIC - A hõs alakulat a csendes-óceáni hadszíntéren zajló II. világháborús eseményeket dolgozza fel, három amerikai tengerészgyalogos szemszögébõl.

1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone õrmester arra készül, hogy kihajóznak, és valahol a Csendes-óceánon bevetik õket a japánok ellen.

A kezdõ újságíró, Robert Leckie bevonul a haditengerészethez. Eugene Sledge-et szívrendellenessége miatt nem sorozzák be, barátja, Sidney Phillips viszont most indul a kiképzõtáborba. Pontosan nyolc hónappal Pearl Harbor után az elsõ számú tengerészgyalogos hadosztály, Leckie-vel és Phillipsszel együtt, partraszáll Guadalcanal szigetén, és a stratégiai fontosságú légibázis védelmére és az elkerülhetetlen ellentámadásra készülnek.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

A The Pacific – A hõs alakulat szereplõi Ismerkedjen meg a The Pacific – A hõs alakulatban szereplõ valódi haditengerészekkel, akik a meghitt portrékban személyes hangon vallanak a családjukról, a háborús élményeikrõl és a háború utáni életükrõl.
Így készült a The Pacific – A hõs alakulat. Pillantson a kulisszák mögé, és tudja meg, hogyan készült ez a nagyszabású 10 részes minisorozat.
A csendes-óceáni háború természetrajza. Fedezze fel, milyen történelmi események és kulturális hiedelmek vezettek a véres kegyetlenséghez a II. világháborús csendes-óceáni hadszíntéren.