Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEFUTÓ - 1.ÉVAD (3 DVD)
LUCK: SEASON 1. (2012) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Dustin Hoffman, Jason Gedrick, Kevin Dunn, Dennis Farina, Nick Nolte, Richard Kind, Ian Hart
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:460 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Emmy®-díjas David Milch (Deadwood, New York rendõrei), valamint az Oscar®-jelölt és Emmy®-díjas Michael Mann (Közellenségek, Miami Vice) izgalmas sorozata, a BEFUTÓ a lóverseny és a szerencsejáték világába kalauzol változatos karakterek segítségével, akiknek az élete szorosan kapcsolódik egy kaliforniai lóversenypályához. A dörzsölt nehézfiú, Chester „Ace” Bernstein (az Oscar®-díjas Dustin Hoffman), aki mindig is nyakig benne volt a szerencsejátékbizniszben, a fogadástól kezdve a pénzmosáson át a kaszinóüzemeltetésig, három év után épp a rács mögül szabadul, ám régi mindenesével, Gus Demitriouval (Dennis Farina) máris merész tervei vannak a kaliforniai Santa Anita lóversenypálya felvirágoztatására. A duó az ügyhöz megnyeri Turo Escalantét (John Ortiz), a sikeres, ám rossz hírû trénert. Eközben a nagy múltú tréner, Walter Smith (az Oscar®-díjra jelölt Nick Nolte) felfigyel egy ígéretes telivérre, négy lóversenyõrült pedig együtt a lehetetlenre készül: ki akarják találni a nyerõt az egyik futamban.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

MEGHÍVÁS A FORGATÁSRA – A kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Befutó készítésérõl benne a szereplõkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
VERSENYNAP – Richard Kind, Kerry Condon, Tom Payne és Ritchie Coster szereplõk mesélnek a sorozatról és a lóversenysportról a Santa Anita lóversenypályán töltött napjuk során.
ÉLET A PÁLYÁN – A lóversenykultúra vizsgálata benne a szereplõkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
Három audiokommentár a sorozat kitalálója/executive producere, David Milch, Michael Mann executive producer, Dustin Hoffman producer/színész és Mimi Leder rendezõ közremûködésével.