Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AMERIKAI TAXI (BLU-RAY)
TAXI (2004) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték, Akció
Rendezte:Tim Story
Szereplők:Queen Latifah, Jennifer Esposito, Jimmy Fallon, Gisele Bundchen, Henry Simmons
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Görög, Magyar, Szlovén, Arab, Bolgár, Horvát, Izlandi, Japán, Kínai, Koreai, Orosz, Portugál, Spanyol, Thai
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Japán - DTS
Portugál - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:97 perc


7990 Ft.Nem kapható


Egy film sikerének biztos jele: a folytatás. Ami még ennél is biztosabb jel, az a feldolgozás! A Luc Besson nevével fémjelzett francia akció-vígjáték trilógia hazánkban az elmúlt évek alatt rengeteg rajongót szerzett, és az európai sikerre hamar felfigyelt Hollywood is. Most itt a Taxi még pörgõsebb, még harsányabb, még tempósabb amerikai változata, az Amerikai Taxi!



Belle Williams a sebesség megszállottja. Felspécizett járgányával New York utcáin tép, és a város leggyorsabb taxija címet sikerül kivívnia. De a taxizás Belle számára csak afféle rákészülés: hõsünk autóversenyzõ szeretne lenni, és abban is a legjobb. Jó úton halad, amíg le nem téríti arról a kiöregedõ zsaru, Andy Washburn, akinek álcázási technikáját csak autóvezetõi tehetsége múlja alul.



Washburn, akit mûszaki járatlansága a kerületi rendõrõrsre számûz, egy brazil bombázókból álló bankrabló banda sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. A lányok elcsípéséhez a jogsi nélküli Washburn ráveszi Belle-t, hogy legyen a sofõrje. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva vezessen. A kocsi nélküli zsaru és a sebességmániás taxis - New York leglehetetlenebb párosa - veszett macska-egér hajszába kezd a bankrablókkal.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Fény, kamera, Blue Screen (kb. 6 p.)
Kisfilm - Idegenvezetõ: Jimmy Fallon (kb. 6 p.)
Werkfilm - Így készült... (kb. 20 p.)
Werkfilm - A Comedy Central werkfilmje (kb. 21 p.)
Audiókommentár a rendezõ közremûködésével
Kimaradt jelenetek - 4 kimaradt jelenet
Egyéb - Zenei montázs – Gyönyörû bûnözõk (kb. 3 p.)