Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SIMPSON CSALÁD - A TELJES 5. ÉVAD (4 DVD)
THE SIMPSONS - SEASON 5 (1993-94) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:David Silverman, Rich Moore, Wesley Archer, Mark Kirkland, Jim Reardon, Carlos Baeza, Jeffrey Lynch, Bob Anderson, Susie Dietter
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Ivrit, Orosz, Magyar, Lengyel, Cseh
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Cseh - Stereo
Lengyel - Stereo
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:506 perc


14990 Ft.Nem kapható


A Simpson család ötödik évadának eme különleges és gigantikus DVD kiadása talán az eddigi legjobb összeállításunk. Van itt minden, amit szem és fül kívánhat: rengeteg idõrabló extra a rajongók kívánsága szerint, köztük az animaticokat és storyboardokat interaktív, több nézõpontból is bemutató kollekció, eddig – jó okkal – be nem mutatott jelenetek, rajzos rendezõi kommentárok, amelyekbõl mindenféle kacifántos részlet kiderül és egy rakás szégyentelen tévéreklám. Eddigi szép hagyományunk folytatásaként hihetetlenül bõbeszédûen kommentálunk minden egyes részt, idõnként arról is szót ejtve, amit éppen a képernyõn láthatsz, kedves nézõ.



A sorozat legcsípõsebb és legfelkavaróbb jeleneteibõl rengeteggel szolgál az 1993 és 1994 között futott 5. évad. Ott van mindjárt az, amikor nagypapa és Mr. Burns egyszerre csapják a szelet Marge anyukájának. Vagy amikor Homer csipszet eszik az ûrben, Lisa kitalálja a Lisa, az oroszlánszívû babát, Bart kap egy elefántot, sõt, egyszer Marge, sarkában a rendõrséggel felveszi a nyúlcipõt. És persze ne feledkezzünk el arról a történelmi pillanatról, amikor Maggie megkezdi életen át tartó vitáját az összenõtt szemöldökû babával.



Ebben az évadban lép fel Mr. Burns születésnapi partiján a The Ramones, és most megy Bart osztálya tanulmányi kirándulásra egy dobozgyárba (megint). Homer pedig boldogan húzogatja egy malac farkát, egészen addig, amíg az állat meg nem unja és jól belé nem harap. És ebben az évadban találkozhatunk elõször az ágrólszakadt Cletus „Tuskó” Spucklerrel is.



Mondanom sem kéne, de azért elmondom, hogy ebben az évadban is feldobják a mulatságot a családon kívüli kedves (vagy kellemetlen) fazonok: Apu, a méhnek öltözött mexikói színész, Milhouse, Dr. Hibbert, Mrs. Vadalma, Skinner igazgató, Kent Brockman, Rod és Todd Flanders, Frinci és Franci, Moe és Ralph Wiggum. A vendéghangokat olyan nagyságok kölcsönzik a szereplõknek, mint James Brown, George Harrison, Albert Brooks, David Crosby, Kathleen Turner, Kelsey Grammer, Werner Klemperer, Pamela Reed, Gerry Cooney, Sam Neill, Ernest Borgnine, Robert Goulet, James Taylor, James Woods, Michelle Pfeiffer, Buzz Aldrin, és a Simpson család egykori írója/producere, Conan O’Brien.



Nincs is más teendõ, mint hátradõlni és élvezni a Simpson család hagyományosan humoros, igen pörgõsre sikeredett évadát. A keményen dolgozó írók, rajzolók, animátorok, zenészek, producerek és színészek nevében köszönjük a sok-sok lelkes levelet, rajzot és ajándékot. Ezúton hadd emlékeztessem önöket alapelvünkre: visszatérítés nincs!



Hû cimborájuk,
Matt Groening


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Két kisfilm
Tévéreklámok
Audiókommentár egyes epizódokhoz
Kimaradt jelenetek