Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
X-AKTÁK - 2. ÉVAD (7 DVD)
THE X-FILES - SEASON 2 (1994) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Krimi, TV sorozat, Sci-Fi
Rendezte:James A. Contner, Daniel Sackheim, Michael Vejar, James Whitmore Jr., Nick Marck, Kim Manners, David Nutter, Stephen Surjik, Win Phelps, Chris Carter, Rob Bowman, Michael Lange, R.W. Goodwin
Szereplők:David Duchovny, Gillian Anderson, William B. Davis, Mitch Pileggi, Raymond J.Barry, Mike Gomez, Marcus Turner
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar, Orosz, Cseh, Ivrit
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Orosz - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:1075 perc


7790 Ft.Nem kapható


Mulder és Scully ügynök (David Duchovny és Gillian Anderson) immár összeszokott párosként dolgozik azon, hogy fényt derítsen mindenre, ami inkább a sötétben maradna.



Munkájuk során nemcsak titokzatos kórokozókkal, távolból jött idegenekkel, génmutáció útján létrejött gyilkossal, halált hozó álmokkal vagy vámpírszerû szépségekkel kell szembenézniük, hanem a saját kormányukkal is. Az arctalan felsõbb hatalomnak, úgy tûnik, érdeke, hogy eltussoljon mindent, ami bolygónkon kívülrõl származik.
A második évad 24 epizódjában minden rész új, meghökkentõ izgalmat hoz. A legendás sorozatot direkt e kiadáshoz készített vadonatúj extrák kísérik, köztük kisfilm, Chris Carter kísérõszövege, a speciális effektusok elemzése, a kulisszatitkok leleplezése, egy DVD-Rom játék és még sok más meglepetés.



A hátborzongató sorozatok klasszikusa nem öregszik: minden epizódjában új izgalom, új titok és új félelem várja a régi rajongókat és az X-akták új híveit.