Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE (2DVD) BŐVÍTETT KIADÁS
LORD OF THE RINGS:THE FELLOWSHIP OF THE RING (2001) - AMERIKAI-ÚJ-ZÉLANDI

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Fantasy
Rendezte:Peter Jackson
Szereplők:Cate Blanchett, Elijah Wood, Ian McKellen, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Sean Astin, Viggo Mortensen, Brad Dourif, Hugo Weaving, Ian Holm, Sean Bean
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1 EX
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:171 perc


9990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A sors különös szeszélye folytán a világ legilletéktelenebbjének tulajdonába kerül egy hatalmas erejû gyûrû. A Középföldén békésen éldegélõ hobbit nagybátyától örökölte az ékszert, aki még régen, rejtélyes körülmények között jutott hozzá. Frodó nem tudja, hogy kincse maga az Egy Gyûrû, mely Szauron sötét urának birtokában a jó erõinek teljes pusztulását és a gonosz végsõ gyõzelmét jelentené. Gandalf, a szürke mágus tanácsára az addig csupán a pipázásnak és sörivásnak hódoló kis hobbit elindul, hogy megsemmisítse a gyûrût. Különös útitársakkal oldalán vág neki a nagy kalandnak. Három régi barátján kívül csatlakozik hozzá Legolas, a tünde, Gimli, a törp, Aragorn és Boromir lovag. Út közben borzasztó ellenségekkel kell megküzdenie, és csodás barátokat szerez. Õ pedig váratlan elszántsággal küzd a végsõ célért: a gyûrû elpusztításáért.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

2. LEMEZ:

Werkfilm - Isten hozott Középföldén!
Werkfilm - Hajsza a Gyuruért
Werkfilm - Átjáró Középföldére
Werkfilmek - 15 rövid werkfilm, amelyek eredetileg a film honlapján jelentek meg. A filmekbõl megismerhetjük Középfölde kultúráját, a forgatás helyszíneit, valamint interjúkat láthatunk több szereplovel (Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Liv Tyler, stb.)
Videoklip - Enya - May It Be
Elõzetesek - Eredeti mozi- és TV-elozetesek
Egyéb - A KÉT TORONY története alapján készülõ számítógépes játék elõzetese
Egyéb - Bepillantás a késõbbiekben megjelenõ, A GYURUK URA: A GYURU SZÖVETSÉGE kibõvített, extra DVD-változatának készítésébe, illetve a specifikációk ismertetése
Egyéb - Exkluzív on-line tartalom (DVD-ROM)
Egyéb - Exkluzív 10 perces beszámoló az év végén (Magyarországon várhatóan januárban) a mozikba kerülõ folytatás (A GYURUK URA: A KÉT TORONY) forgatásáról, részletek a filmbõl.