Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KAMERA ÁLTAL HOMÁLYOSAN (ÚJ KIADÁS)
A SCANNER DARKLY (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Richard Linklater
Szereplők:Keanu Reeves, Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder, Rory Cochrane
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


990 Ft.Nem kapható


Mit filmez a kamera? Amit teszel? Amit gondolsz? Amit érzel? A sci-fi irodalom egyik meghatározó alakja, Philip K. Dick (Szárnyas fejvadász, Az emlékmás, Különvélemény) regényébõl Richard Linklater forgatott egyedülálló hangulatú és látványvilágú filmet, amely úgy fest, mint egy életre kelt képregény.

A közeljövõben járunk egy lepukkant külvárosban. Fõhõseink egy skizofréniát okozó drog, a H-Anyag menthetetlen rabjai. A háttérben egy kormány, amely úgy próbálja óvni a lakosságot, hogy megfosztja õket emberi jogaiktól és kapcsolataiktól… James (Robert Downey Jr.), Ernie (Woody Harrelson), Donna (Winona Ryder) és Charles (Rory Cochrane) már kikészültek a kábítószertõl. Barátok, mégis halálosan rettegnek egymástól és az ügynököktõl, akik beépülhetnek közéjük. Bob (Keanu Reeves) ügynök és a barátjuk... amíg a tudata ketté nem hasad. Nyugodtan add csak át magad a paranoiának. Téged senki sem figyel. De tényleg.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm - A vonal ereje: Így készült az animáció (feliratos)
Werkfilm - Egy nyár Austinban: A Kamera által homályosan forgatása (feliratos)
Elõzetes
Audiókommentár Richard Linklater forgatókönyvíró-rendezõ, Keanu Reeves, Isa Dick Hackett (Philip K. Dick lánya), Tommy Pallotta producer és Jonathan Lethem Philip K. Dick-kutató közremûködésével