Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LETASZÍTVA (SZINK.) (ÚJ KIADÁS)
FALLEN (1998) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Gregory Hoblit
Szereplők:Denzel Washington, Donald Sutherland, John Goodman, Embeth Davidtz, James Gandolfini, Elias Koteas
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:119 perc


999 Ft.Nem kapható


John Hobbes nyomozó és társa, Jonesy sikerrel zártak le egy démonikus gyilkosságsorozatot. A tettest halálra ítélték és Hobbes szeme láttára kivégezték, ám a rémtettek ezután is folytatódnak.



Ekkor kezdõdnek Hobbes lidércnyomásos napjai, ugyanis egyre több jel utal arra, hogy neki is köze van az újabb gyilkosságokhoz - mintha a már kivégzett gyilkos járna mindenütt a nyomában, mintha a túlvilágról üzenne neki.



A detektív a rejtélyes ügy felderítése során kapcsolatba kerül egy teológia-profeszszornõvel, aki nem pusztán természetfeletti erõk hatására gyanakszik, hanem magának az ördögnek a jelenlétét véli felfedezni az ügy hátterében...



A feszültségkeltésben profi Gregory Hoblit (Legbelsõbb félelem) rendezte ezt a különös thrillert, amelyben nagyszerûen keverednek a legjobb sorozatgyilkos-thrillerek elemei a természetfeletti témával foglalkozó filmek bénító borzalmaival.



A fõszerepet alakító Oscar-díjas Denzel Washingtont (Az 54. hadtest) legutóbb a Kinek a papné címû romantikus vígjátékban láthattuk. További filmjei: A bátrak igazsága, Az utolsó esély, Kék ördög, Philadelphia - Az érinthetetlen. John Goodman filmjei: Blues Brothers 2000, Éjanyánk, A Flintstone család, Most jöttem a falvédõrõl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése